R3 2200G Sisteme 5 bin TL Ekran Kartı Önerisi

MaskülenBiri

Hectopat
Daha fazla  
Valorant, GTA IV, Minecraft, CS:GO gibi oyunları akıcı oynatsa yeter, az da olsa darboğaz yapabilir. Bütçem maksimum 5000 TL. Ekran kartı önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığınız oyunlar daha çok işlemci istiyor. 5 bin TL'ye ekran kartı almak yerine işlemciyi satıp işlemci ve ekran kartı almak daha mantıklı olacaktır bence.

Valorant, GTA IV, Minecraft, CS:GO gibi oyunları akıcı oynatsa yeter, az da olsa darboğaz yapabilir. Bütçem maksimum 5000 TL. Ekran kartı önerileriniz var mı?
Eski ama güçlü olsun diyorsan 3k civarına 1080 alabilirsin. Yeni bir şeyler arıyorsan 2.el 3060 3050 2070 2060 kovalayabilirsin. GTX serisi alıyorsan 1600 serisine pek yanaşman taraftarı değilim. Alacak olursanda 1660 super alabilirsin

Oynadığınız oyunlar daha çok işlemci istiyor. 5 bin TL'ye ekran kartı almak yerine işlemciyi satıp işlemci ve ekran kartı almak daha mantıklı olacaktır bence.
Bence hiç uğraşma. Bir şeyler alıp satmak kolay değil bir sürü insanla muhatap oluyorsun.

@kopkeliekmek
R3 2200G güçsüz bir işlemci. Üstelik oynadığı oyunlar işlemci istiyor. 5 bin TL'ye alacağı ekran kartları darboğaz yapacağı için yeterli performans vermeyecektir.

@kopkeliekmek
R3 2200G güçsüz bir işlemci. Üstelik oynadığı oyunlar işlemci istiyor. 5 bin TL'ye alacağı ekran kartları darboğaz yapacağı için yeterli performans vermeyecektir.
Hocam illa sistemi adam etmek için uğraşacaksa işlemciyi 2.el olarak almaması taraftarıyım. Çünkü işlemcilerde sorun çıkarsa tamiri pek mümkün olmuyor ve sisteminde ekran kartı yüksek ihtimal olmadığı için işlemci alırsa kendi sisteminde deneme şansı olmayacak. Ama işlemcisini satıp AM4 sıfır iyi bir işlemci alırsa ve ekran kartını 2060 gibi bir kart alırsa tadından yenmez.

işlemciyi 2.el olarak almaması taraftarıyım
Bence işlemci 2. el olarak en rahat alınabilecek şey. Pinleri düzgün ve eksiksiz ise ve sisteme taktığında görüntü geliyorsa sağlamdır. Ben olsam elimdeki işlemciyi satıp ikinci elden R5 5600 alırdım kalan paraya da ekran kartı bakardım. RX 6600 zorlanabilir diye düşünüyorum.

Geçenlerde i9 13900k alan bir arkadaşta sorun çıkmıştı. Ondan ötürü dedim.

4GB karta şu senede o kadar para vermek akıl karı değil. En kötü ihtimal 2.el 1070 alınır. Ya da 1660 super.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…