B Bltzkn Hectopat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 18 19 Temmuz 2020 #1 R3 2200G işlemcim var ve kendi grafik kartını kullanıyorum tek slot RAM var, çift slot yaparsam ne kadar bir katkısı olur? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020
R3 2200G işlemcim var ve kendi grafik kartını kullanıyorum tek slot RAM var, çift slot yaparsam ne kadar bir katkısı olur?
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #2 %30-40 katkısı olur diye düşünüyorum. Şu videoya da bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
%30-40 katkısı olur diye düşünüyorum. Şu videoya da bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
55superx Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 19 Temmuz 2020 #3 Bltzkn dedi: R3 2200G işlemcim var ve kendi grafik kartını kullanıyorum tek slot RAM var, çift slot yaparsam ne kadar bir katkısı olur? Genişletmek için tıkla... Dahili Vega 8 kartı kullanacaksanız çift kanal yapmak grafik kartı performansını neredeyse ikiye katlar. Yani 20FPS alınan oyundan 38FPS civarı alabilirsin. Tabi bu her oyun için geçerli değil ama genelde böyle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bltzkn dedi: R3 2200G işlemcim var ve kendi grafik kartını kullanıyorum tek slot RAM var, çift slot yaparsam ne kadar bir katkısı olur? Genişletmek için tıkla... Dahili Vega 8 kartı kullanacaksanız çift kanal yapmak grafik kartı performansını neredeyse ikiye katlar. Yani 20FPS alınan oyundan 38FPS civarı alabilirsin. Tabi bu her oyun için geçerli değil ama genelde böyle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et