maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.770 Makaleler 19 Çözümler 28 12 Aralık 2021 #11 Mithat Berhan dedi: AMD fTPM olarak geçiyor BIOS'da, onu açarsan yeterli. İşlemcin normalde desteklemesi lazım. Genişletmek için tıkla... BIOS bölümünden açtım ve kaydettim, ardından yeniden başlattım fakat hala kapalı gözüküyor TPM ve Security boot?
Mithat Berhan dedi: AMD fTPM olarak geçiyor BIOS'da, onu açarsan yeterli. İşlemcin normalde desteklemesi lazım. Genişletmek için tıkla... BIOS bölümünden açtım ve kaydettim, ardından yeniden başlattım fakat hala kapalı gözüküyor TPM ve Security boot?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.299 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Aralık 2021 #12 CSM ayarı açık olursa Secure boot da açık olur, TPM neden açık değil? Kaydetmeyi mi unuttunuz?
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.770 Makaleler 19 Çözümler 28 12 Aralık 2021 #13 Mithat Berhan dedi: CSM ayarı açık olursa Secure Boot da açık olur, TPM neden açık değil? Kaydetmeyi mi unuttunuz? Genişletmek için tıkla... Kaydettiğimden eminim fakat sonuç böyle; Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2021
Mithat Berhan dedi: CSM ayarı açık olursa Secure Boot da açık olur, TPM neden açık değil? Kaydetmeyi mi unuttunuz? Genişletmek için tıkla... Kaydettiğimden eminim fakat sonuç böyle;