R3 2200G sistemi satıp laptop almak

txc

Kilopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Uzun zamandır piyasadan uzak olduğumdan dolayı güncel fiyatları bilmiyorum, sistemdeki parçaların çoğunun satışı da durdurulmuş güncel fiyatları da bulamadım ve sizden yardım istemeye karar verdim. Masaüstü sistemimi tamamen satıp, ikinci el bile olsa beni idare edecek bir dizüstüne geçmek istiyorum. Oyun oynamıyorum, oyuncu sistemi olmasına gerek yok arada LoL atarım sadece. genelde web developing ve Python projeleri için kullanacağım. Büyük SQL dosyalarını çok zorlanmadan açması yeterli olacaktır.

Satacağım sistem:

Samsung LC27RG50 monitör (240Hz, 27', Curved, 4ms) monitör.
Cooler Master masterkeys Lite klavye.
Rampage SMX-R27 mouse.
8 GB RAM 3200MHz.
AMD Ryzen 3 2200G işlemci.
Samsung 970 EVO M.2 SSD 500GB.
Adata SU650 SATA SSD 240GB.
Seagate HDD 1TB.

Bu sistemin piyasada ederi nedir, ve karşılığında alabileceğim aradığım niteliklere uygun dizüstü nedir?
2. el de düşünebilirim, şimdiden fikirleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Monitörlü bir şekilde koyarsanız sistemin fiyatı çok artacaktır kimse de 2200G bir sisteme bu kadar para vermez sistemi ayrı monitörü ayrı satarsanız çok daha iyi olur sizin için.Fiyatlara gelecek olursak monitör 4000-4250 civarına gider sistemde 4.000-4.500 civarlarına satılır.

Teşekkür ederim, ikisini de ayrı ayrı 4200 olarak koyup 4000'den satarım o zaman. 8000'e ikinci el veya sıfır olarak dizüstü ne önerirsiniz ?

Teşekkürler, depolaması maalesef ki yeterli değil. Benim için zaten önemli olan sadece RAM ve Depolama. Büyük veritabanlarını açarken sıkıntı yaşatmasın, depolamam olsun ve kod yazabileyim yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…