Samet Yıldırımsdafa Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #1 İşlemcimi Turbo Boost modunda nasıl çalıştırabilirim? Ryzen 3 2200G Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2019
LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 31 Ocak 2019 #2 Bilgisayarını kapat, yeniden başlatırken delete tuşunu spamle bios ekranına gir. Ardından sol üstte Turbo Boost veya Game Boost diye seçenek olur. Onu ON konumuna getir, ardından değişiklikleri kaydet ve bilgisayarını yeniden başlat.
Bilgisayarını kapat, yeniden başlatırken delete tuşunu spamle bios ekranına gir. Ardından sol üstte Turbo Boost veya Game Boost diye seçenek olur. Onu ON konumuna getir, ardından değişiklikleri kaydet ve bilgisayarını yeniden başlat.
1337 Kilopat Katılım 24 Ağustos 2013 Mesajlar 223 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #3 Bir ayar yapmana gerek yok, gerek olduğunda Turbo Frekans olan 3.7 'de çalışır, normalde de 3.5'da çalışır.
Bir ayar yapmana gerek yok, gerek olduğunda Turbo Frekans olan 3.7 'de çalışır, normalde de 3.5'da çalışır.
Mithat Kaan Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #4 Samet Yıldırımsdafa dedi: İşlemcimi Turbo Boost modunda nasıl çalıştırabilirim? Ryzen 3 2200G Genişletmek için tıkla... ben açtığım zaman fps drop yiyorum o yüzden kapattım onu ya biosdan acabiliyosun frekans ayarlarından falan işlemcinin.
Samet Yıldırımsdafa dedi: İşlemcimi Turbo Boost modunda nasıl çalıştırabilirim? Ryzen 3 2200G Genişletmek için tıkla... ben açtığım zaman fps drop yiyorum o yüzden kapattım onu ya biosdan acabiliyosun frekans ayarlarından falan işlemcinin.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 18 Ocak 2021 #5 Samet Yıldırımsdafa dedi: İşlemcimi Turbo Boost modunda nasıl çalıştırabilirim? Ryzen 3 2200G. Genişletmek için tıkla... Mithat Kaan dedi: Ben açtığım zaman FPS düşmesi yiyorum o yüzden kapattım onu ya BIOS'dan acabiliyorsun frekans ayarlarından falan işlemcinin. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartlarınız nelerdir?
Samet Yıldırımsdafa dedi: İşlemcimi Turbo Boost modunda nasıl çalıştırabilirim? Ryzen 3 2200G. Genişletmek için tıkla... Mithat Kaan dedi: Ben açtığım zaman FPS düşmesi yiyorum o yüzden kapattım onu ya BIOS'dan acabiliyorsun frekans ayarlarından falan işlemcinin. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartlarınız nelerdir?