Neyini hesaplayacağım ? Arkadaş atmış zaten 1k fazla verip 3060'lı bir bilgisayar alabiliyorsunuz siz bu sisteme 15 bin biçiyorsanız çıkın bi' kafanızı kaldırın Turbox sitesinden.Ben geçen ay 9 bine RX 5500 XT'li sistem aldım hem de monitör dahil.
Neyini hesaplayacağım ? Arkadaş atmış zaten 1k fazla verip 3060'lı bir bilgisayar alabiliyorsunuz siz bu sisteme 15 bin biçiyorsanız çıkın bi' kafanızı kaldırın Turbox sitesinden.Ben geçen ay 9 bine RX 5500 XT'li sistem aldım hem de monitör dahil.
Neyini hesapladın anlatsana bi' açıkla bakalım . Piyasa saçma bir şekilde yükseliyorsa sizin gibi bir şey bildiğini sanan şahıslar yüzündendir.Sizin hesabınıza göre benim sistem o zaman bi' 50 bini var doğru mu ?
Neyini hesapladın anlatsana bi' açıkla bakalım . Piyasa saçma bir şekilde yükseliyorsa sizin gibi bir şey bildiğini sanan şahıslar yüzündendir.Sizin hesabınıza göre benim sistem o zaman bi' 50 bini var doğru mu ?
CPU: 1350₺
Anakart 350₺
RAM: 350₺
GPU: 2800₺
Kasa ve PSU: 750₺
HDD: 300₺
SSD 250₺
Toplam ~9000₺ ediyor, zaten satılabilecek maksimum fiyat bu oluyor, pazarlıkla 8750₺ gibi bir fiyata satılabilir. Sizin hesabınıza göre onun 15000₺'ye satılması durumunda 6000₺ kâr yapmış olursunuz, sizce de fazla değil mi?
Sizin hesap sanırım müşteriye geçirmek üzerine. Ondan dolayı 15.000 falan demişsiniz. 15.000 ediyorsa size 12.000'e bu sisteme benzer bir sistem satabilirim hem 3000 lirayı cebine atarsın.
Neye dayanarak hesapladınız? İnternetteki en pahalı fiyatları alıp topladınız mı, ki öyle yapsanız bile 15 bin tutmaz
6 yıl önce çıkmış bir ekran kartı bulunan sisteme nasıl 15 bin lira verilir