Obirciga Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 Sistemi aynı olan ve oynayan biri söyleyebilir mi?
Dunkel.heit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video aklınızdaki soru işaretlerini kaldıracaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video aklınızdaki soru işaretlerini kaldıracaktır.
B BulutCanQ Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 Sisteme bakarak oynanabileceğini düşünüyorum çözünürlüğü veya ayarlardan kısarak akıcı oynayabilirsin bana göre.
Sisteme bakarak oynanabileceğini düşünüyorum çözünürlüğü veya ayarlardan kısarak akıcı oynayabilirsin bana göre.