Ramelow91 Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 834 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #11 2200g alıp ekran kartı alıyorsun ya G serisi işlemci alıyorsan ekran kartı alma yada G serisi işlemci alma ekran kartı aldığına deysin.
2200g alıp ekran kartı alıyorsun ya G serisi işlemci alıyorsan ekran kartı alma yada G serisi işlemci alma ekran kartı aldığına deysin.
Fulleg0 Decapat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #12 Ramelow91 dedi: 2200g alıp ekran kartı alıyorsun ya G serisi işlemci alıyorsan ekran kartı alma yada G serisi işlemci alma ekran kartı aldığına deysin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı niye almayalım orayı anlamadım dostum
Ramelow91 dedi: 2200g alıp ekran kartı alıyorsun ya G serisi işlemci alıyorsan ekran kartı alma yada G serisi işlemci alma ekran kartı aldığına deysin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı niye almayalım orayı anlamadım dostum
Ramelow91 Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 834 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #13 Fulleg0 dedi: Ekran kartı niye almayalım orayı anlamadım dostum Genişletmek için tıkla... G serisi işlemciler içinde Apu ekran kartı bulunuyor yanı grafik birimi iş odaklı işlemci onlar yada fortnite gibi oyunlar oynanır ama 1300X +1050Ti senin icin yeterli olacaktır.
Fulleg0 dedi: Ekran kartı niye almayalım orayı anlamadım dostum Genişletmek için tıkla... G serisi işlemciler içinde Apu ekran kartı bulunuyor yanı grafik birimi iş odaklı işlemci onlar yada fortnite gibi oyunlar oynanır ama 1300X +1050Ti senin icin yeterli olacaktır.