BilgisayarSorunn1 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 21 12 Aralık 2018 #1 Bilgisayarda: 2200G içindeki ekran kartı var. Bir de RX 560 var bilgisayar 2200G'nin içindeki ekran kartını kullanıyor. Nasıl ayarlayacağım ? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2018
Bilgisayarda: 2200G içindeki ekran kartı var. Bir de RX 560 var bilgisayar 2200G'nin içindeki ekran kartını kullanıyor. Nasıl ayarlayacağım ?
schevchenko Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 218 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2018 #2 APU'yu Devre Dışı Bırakıp Harici Ekran Kartını Kullanmak Bu videodaki çözümü dener misin?
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2018 #3 Goruntu cikisini anakarttan degil ekran kartindan almalisin. schevchenko dedi: APU'yu Devre Dışı Bırakıp Harici Ekran Kartını Kullanmak Bu videodaki çözümü dener misin? Genişletmek için tıkla... Bu olay laptoplar icin.
Goruntu cikisini anakarttan degil ekran kartindan almalisin. schevchenko dedi: APU'yu Devre Dışı Bırakıp Harici Ekran Kartını Kullanmak Bu videodaki çözümü dener misin? Genişletmek için tıkla... Bu olay laptoplar icin.
BilgisayarSorunn1 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 21 13 Aralık 2018 #4 Ömer_Engin dedi: Goruntu cikisini anakarttan degil ekran kartindan almalisin. Bu olay laptoplar icin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler sizin sayenizde yaklaşık 1ay dır çözemediğim sorunu çözdüm
Ömer_Engin dedi: Goruntu cikisini anakarttan degil ekran kartindan almalisin. Bu olay laptoplar icin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler sizin sayenizde yaklaşık 1ay dır çözemediğim sorunu çözdüm
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2018 #5 BilgisayarSorunn1 dedi: teşekkürler sizin sayenizde yaklaşık 1ay dır çözemediğim sorunu çözdüm Genişletmek için tıkla... Rica ederim aslinda cok basit bir durum dikkatinizden kaçmış galiba.
BilgisayarSorunn1 dedi: teşekkürler sizin sayenizde yaklaşık 1ay dır çözemediğim sorunu çözdüm Genişletmek için tıkla... Rica ederim aslinda cok basit bir durum dikkatinizden kaçmış galiba.
BilgisayarSorunn1 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 21 14 Aralık 2018 #6 Ömer_Engin dedi: Rica ederim aslinda cok basit bir durum dikkatinizden kaçmış galiba. Genişletmek için tıkla... evet biraz öyle oldu sanırım ben sadece bilgisayar toplamayı uyumlu parça almak sanıyordum meğer işler hiç öyle değilmiş
Ömer_Engin dedi: Rica ederim aslinda cok basit bir durum dikkatinizden kaçmış galiba. Genişletmek için tıkla... evet biraz öyle oldu sanırım ben sadece bilgisayar toplamayı uyumlu parça almak sanıyordum meğer işler hiç öyle değilmiş