R3 2200G vs. R3 3200G vs. R3 4300G vs. R5 3400G

merict

Kilopat
Merhaba, APU bir sistem için işlemci almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. İçlerinde en mantıklısı hangisi olur? 1 sene civarı ekran kartsız kullanıp daha sonra almayı düşünüyorum bunu da hesaba katabilirsiniz. Tabii ki fiyat performans olarak en uygunu olursa memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsinin fiyatı gereksiz uçmuş piyasa sebebiyle ve o kadar paraya derecek performans farkı yok bence. İlla sıfır alınacaksa tray 2200G alınabilir.

Hepsinin fiyatı gereksiz uçmuş piyasa sebebiyle ve o kadar paraya derecek performans farkı yok bence. İlla sıfır alınacaksa tray 2200G alınabilir.
Yakın zamanda düşebilir mi acaba çünkü 3400g'nin fiyatı çok ilginç kimsenin aldığını zannetmiyorum o fiyattan.

Bu piyasada düşmez bence. Ben kutulu 2200G'yi 3-4 ay önce 870 TL'ye aldım şimdi 1300 olmuş. Eğer alacaksanız elinizi çabuk tutun bence.
Almak problem değil de karar verememek sıkıntı 2200g aldığımda ekran kartı aldığımda mesela sıkıntı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…