Arkadaşlar selamlar 2. el bir PC toplayacağım ve 1050 Ti ekran kartı almayı düşünüyorum ama asıl soru işlemci, yani eğer R5 2600 alırsam ekran kartı takmadan oynayamam. Ekran kartı takmak için de 2 ay civarı beklemem lazım. R3 2200G alırsam ekran kartı alana kadar Valorant gibi oyunları 80+ FPS'te oynatacak ama ileride 1050'yi taktigim zaman ne olacak? Yani R5 2600+1050 kadar performans verecek mi? R3 2200G+1050 işlemci bazında karsilastirir misiniz? Kart takınca yayın da yapmayı dusunuyorum. İşlemci gücü de önemli o yuzden.
Hocam öncelikle böyle bir site olduğunu bilmiyorum sürekli kullanacağım şuanda bakıyorum ama bana oyun kadar yayın performansı da önemli işlemci bazında iyi bir işlemcimi r5 2600 kadar
Hocam fotoğrafda r3 2200g yazıyor altında 4ghz 4ghz den kasti nedir işlemci ghz i o kadar değil ama
Hocam öncelikle böyle bir site olduğunu bilmiyorum sürekli kullanacağım şuanda bakıyorum ama bana oyun kadar yayın performansı da önemli işlemci bazında iyi bir işlemcimi r5 2600 kadar
Testler 8x2 yapılmış zaten ekran kartı takacaksan sonradan en iyisi r5 2600 ama ben beklemeyeceğim oyun oynayacağım dersen r3 2200g düşünebilirsin senin tercihine kalmış.
Testler 8x2 yapılmış zaten ekran kartı takacaksan sonradan en iyisi r5 2600 ama ben beklemeyeceğim oyun oynayacağım dersen r3 2200g düşünebilirsin senin tercihine kalmış.
Hocam yayında fps oynicam beni 1 2 sene idare ederse ekran kartıyla yayında ram upgrade leriyle ilerde daha güçlü sistemler toplarım zaten ama işlemci fiyatları yükselir büyük ihtimalle