R3 2200G yerine işlemci önerisi

Rosguew

Hectopat
Yer
İstanbul
AMD Ryzen 3 2200G.
1050 Ti.
8x2 3200 MHz RAM.
ASUS B450 k anakart.
650'lik güç kaynağı var.
İşlemci değiştirmek istiyorum Ryzen 5 serisi fiyatları makul geldi ama işlemci değiştirince ekran kartı değiştirmek zorunlu mu oluyor çok anlamıyorum bu işlerden yardım edebilecek varsa sevinirim.

İşlemci değiştirmenize gerek yok 2200G 1050 Ti için yeterli hatta fazla bile eğer değiştirirseniz ekran kartınızı değiştirmenize gerek olmayacaktır fakat FPS anlamında pek fazla FPS değişeceğini sanmıyorum (işlemci bazlı oyunlar hariç)

AMD Ryzen 3 2200G.
1050 Ti.
8x2 3200 MHz RAM.
ASUS B450 k anakart.
650'lik güç kaynağı var.
İşlemci değiştirmek istiyorum Ryzen 5 serisi fiyatları makul geldi ama işlemci değiştirince ekran kartı değiştirmek zorunlu mu oluyor çok anlamıyorum bu işlerden yardım edebilecek varsa sevinirim.
Mevcut 1050Ti ekran kartı olduğundan sadece işlemci değiştirseniz de görüntü alırsınız. R5 5500 ve 5600 bu ara iyi fiyatlı f/p işlemciler.

İşlemci değiştirmenize gerek yok 2200G 1050 Ti için yeterli hatta fazla bile eğer değiştirirseniz ekran kartınızı değiştirmenize gerek olmayacaktır fakat FPS anlamında pek fazla FPS değişeceğini sanmıyorum (işlemci bazlı oyunlar hariç)

Ekran kartı fiyatları bayağı artmış 2060'lar falan 10.000 TL'yi geçmiş görünce ben de işlemci değiştirmeyi düşündüm.

Gereksiz bir adım işlemciniz 1650 Super'e kadar destekliyor size tavsiyem biraz daha biriktirip ekran kartı yükseltmek olacaktır.

Ryzen 5 5500 alsam hangi ekran kartını almam gerekir veya ekran kartı olarak ne alayım

FPS niz yeterli seviyede ise ben SSD, HDD klavye veya mouse alırdım. Monitör de bakabilirdim.

FPS harici hepsi(tüm oyunları düşük ayarlarda oynamam gerekiyor hatta Valorant'ta kasıyor bazen) yeterli seviyede hocam çok memnunum hepsinden tek 1050 Ti biraz sıkıntı ama ekran kartı fiyatları çok uçmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı