B Birkan_Kaya Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 43 17 Mart 2025 #11 wosvos72 dedi: Rica ederim. Ben ASUS anakart kullanıyorum ve güncelleme yapacağım zaman direkt son sürüme güncelliyorum. Bu konu hakkında bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam yine size rahatsızlık verdim kusuruma bakmayın, ben şuan ki kullandığım işlemci ile BIOS güncellemesini yapsam yenisini taktığımda bios yapmadan kullanabilir miyim?
wosvos72 dedi: Rica ederim. Ben ASUS anakart kullanıyorum ve güncelleme yapacağım zaman direkt son sürüme güncelliyorum. Bu konu hakkında bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam yine size rahatsızlık verdim kusuruma bakmayın, ben şuan ki kullandığım işlemci ile BIOS güncellemesini yapsam yenisini taktığımda bios yapmadan kullanabilir miyim?
wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 934 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 17 Mart 2025 #12 Birkan_Kaya dedi: Hocam yine size rahatsızlık verdim kusuruma bakmayın, ben şu anki kullandığım işlemci ile BIOS güncellemesini yapsam yenisini taktığımda BIOS yapmadan kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yok ne rahatsızlığı estağfurullah. Tabii ki zaten yenisini takabilmek için güncelliyorsunuz. BIOS anakartta olan bir şey zaten.
Birkan_Kaya dedi: Hocam yine size rahatsızlık verdim kusuruma bakmayın, ben şu anki kullandığım işlemci ile BIOS güncellemesini yapsam yenisini taktığımda BIOS yapmadan kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yok ne rahatsızlığı estağfurullah. Tabii ki zaten yenisini takabilmek için güncelliyorsunuz. BIOS anakartta olan bir şey zaten.