XFX RX570 almayı planlıyordum ancak stoklar bitmiş. İndirim dönemi ne eklenebilir? Sıfır almayı planlıyorum. Bütçe 1.6K'ya kadar zorlanabilir. @Samotne Ciasteczka
Darboğaz aşırı değil. Çift kanal bellek kullanıyorum zaten de RX570 stoğu bulamıyorum. Olanlar da pahalı. Palit GeForce GTX1650 GP OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı şu model nasıl? Alsam nasıl olur?570 darboğaz yapar. Ben olsam 1650 alırdım, hem darboğaz yapmaz, hem daha güncel, hem NVIDIA sürücüleri işte :3
Güzel bir model alabilirsiniz.Darboğaz aşırı değil. Çift kanal bellek kullanıyorum zaten de RX570 stoğu bulamıyorum. Olanlar da pahalı. Palit GeForce GTX1650 GP OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı şu model nasıl? Alsam nasıl olur?
Gayet güzel fiyata gayet güzel model. Alın gitsin bence, üzmez.Palit GeForce GTX1650 GP OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı şu model nasıl? Alsam nasıl olur?
Düşük ayarlarda RDR 2 vb. üzmez değil mi?Güzel bir model alabilirsiniz.
Inno3D GTX1650 Twin x2 OC 4GB 128Bit GDDR5 | Game Garaj bu bir tık daha ucuz. Bu tercih edilir mi?Gayet güzel fiyata gayet güzel model. Alın gitsin bence, üzmez.
Evet.Düşük ayarlarda RDR 2 vb. üzmez değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.