Evet ram eklemeyi düşünüyorum zaten işlemci beni 1 sene götürsün yeter diyorum.O işlemcinin hakkı maksimum RX 570 zaten, ötesi darboğaz yapacaktır. O yüzden şu durumda ekran kartı alman mantıksız.
8 GB RAM ekle. Bütçen varsa işlemci yükselt.
İyi mi kötü mü ?Anakartınız AsRock A320M HDV
Maalesef bilmiyorum kendim toplamadım hazır aldım.RAM modeli ne? @Murat5038 rehberine göre rapor paylaşın
Belli. Nereden ne kadara aldınız? Link var mı?Maalesef bilmiyorum kendim toplamadım hazır aldım.
Kötü. Keşke burada bütçe belirtip konu açsaydınız.İyi mi kötü mü?
Teknobiyotikten almıştım 1 yıl önce 3000 tl yeBelli. Nereden ne kadara aldınız? Link var mı?
Kötü. Keşke burada bütçe belirtip konu açsaydınız.
@Murat5038 ait AIDA64 Raporu dediğim bu.
Rapora birebir uyarak rapor linkini paylaşabilirsinizRehber: AIDA64 HTML Raporu Oluşturma
AIDA64'ü bulunduğu yerden çalıştırın. Rapor yazana tıklayın. Özel seçim seçip ileri tıklayın. İşaretlenmiş olanların tikini kaldırın. Buradaki işaretlenmiş olanın da kaldırın. HTML seçip Son'a tıklayın. Dosyayı kaydet tıklayın. Masaüstünü seçip Kaydet'e tıklayıp kaydedin...www.technopat.net
Report buyrun reportBelli. Nereden ne kadara aldınız? Link var mı?
Kötü. Keşke burada bütçe belirtip konu açsaydınız.
@Murat5038 ait AIDA64 Raporu dediğim bu.
Rapora birebir uyarak rapor linkini paylaşabilirsinizRehber: AIDA64 HTML Raporu Oluşturma
AIDA64'ü bulunduğu yerden çalıştırın. Rapor yazana tıklayın. Özel seçim seçip ileri tıklayın. İşaretlenmiş olanların tikini kaldırın. Buradaki işaretlenmiş olanın da kaldırın. HTML seçip Son'a tıklayın. Dosyayı kaydet tıklayın. Masaüstünü seçip Kaydet'e tıklayıp kaydedin...www.technopat.net
Bu bana attığınız anakart mı?A data 3000 bir bellek kullanıyorsun kit bellek özelliği varsa aynısındna bir tane daha alabilirsin veya onu satıp kit bir bellek alabilirsin.
Buna bakıp uyumlulardan alırsın.ASRock > A320M-HDV R4.0
AMD AM4 Socket; 2 DIMMs, Supports DDR4 3200+(OC)<span style=color:red;>*</span>; 1 PCIe 3.0 x16, 1 PCIe 2.0 x1; Graphics Output : HDMI, DVI-D, D-Sub; 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC887/897 Audio Codec); 4 SATA3, 1 Ultra M.2 (PCIe Gen3x4 & SATA3)<span style=color:red;>*</span>; 6 USB 3.2 Gen1 (2...www.asrock.com
İşlemci yükselteceksen BIOS'u güncellemeyi unutma önceden.
Bunlardan önce disk sağlıklarını kontrol etsen iyi olur. SSD firmware kontrolü de yapın.
Ne demek istiyorsunuz? Attığınız anakart mı ne demek? Kullandığın anakart bu, RAM yükselteceksen verdiğim yerden bakıp ona göre bellek alman lazım değişeceksen.Bu bana attığınız anakart mı?
Ah evet pardon. Yani istediğim rami alıp takamıyor muyum?Ne demek istiyorsunuz? Attığınız anakart mı ne demek? Kullandığın anakart bu, RAM yükselteceksen verdiğim yerden bakıp ona göre bellek alman lazım değişeceksen.