R3 2300X ve RX 570 Sistem alınır mı?

sistemaliyorum

Decapat
Aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum parça parça hesapladığımda oldukça ucuza geliyor. Sizce alınır mı?
3169 TL:

Parçaların detayları, sistemin oyun performansı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Parça parça:
Toplamda: 4913 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoda yapılan oyun testinde sıcaklık değerini incelerseniz eğer, kasanın camı sökük olmasına rağmen 67 derecenin üzerinde. Bu sistemin tek dezavantajı sıcaklık gibi duruyor.

İşlemci AMD Ryzen 5 2600
SSD Adata Su650
HDD WD
RAM 8x2 3000 mhz (bütçe varsa)

ayarlayın. Stok yok ise bekleyin.

1300 TL gibi bir fiyata R5 2600 alabilecekken R3 2300X alınmasını mantıklı bulmuyorum

Benim sıkıntım acelem olması okuduğum memlekete gidicem 2 hafta içinde almam lazım ürünü. 2300x değişimi yaparsam çok FPS kaybı yaşamıyım?

Başka siteden bakmanızı öneririm. Aynı fiyata daha iyi bir işlemci alabilecekken neden kötüsünü alasınız ki ?

Bilgin olsun RX570 4GB indirime girdiğinde 900-1000 arasına kadar düşüyor Hepsiburada'da. İşlemcinizi ise 1300₺ civarı R5 2600 bulabilirseniz daha iyi olacaktır. ekran kartını indirimden alırsanız 8x2 RAM alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…