WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar Ryzen 3 2300X ve Sapphire Pulse ITX RX 570 ile oyun darboğaz yapar mı? Orta ayarlarda kaç FPS alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2020
Arkadaşlar Ryzen 3 2300X ve Sapphire Pulse ITX RX 570 ile oyun darboğaz yapar mı? Orta ayarlarda kaç FPS alabilirim?
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi bir performans ortaya çıkacaktır. Hata birkaç fps daha fazla alabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi bir performans ortaya çıkacaktır. Hata birkaç fps daha fazla alabilirsiniz.
WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #3 Odyofil dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki gibi bir performans ortaya çıkacaktır. Hata birkaç FPS daha fazla alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama anlamadığım nokta şu (yanlış anlamayın lütfen) benim sistemimle uymuyor?
Odyofil dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki gibi bir performans ortaya çıkacaktır. Hata birkaç FPS daha fazla alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama anlamadığım nokta şu (yanlış anlamayın lütfen) benim sistemimle uymuyor?
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #4 WayneR dedi: Teşekkürler ama anlamadığım nokta şu (yanlış anlamayın lütfen) benim sistemimle uymuyor? Genişletmek için tıkla... Evet işlemci farklı. O sebeple fazladan birkaç fps alabilirsiniz dedim.
WayneR dedi: Teşekkürler ama anlamadığım nokta şu (yanlış anlamayın lütfen) benim sistemimle uymuyor? Genişletmek için tıkla... Evet işlemci farklı. O sebeple fazladan birkaç fps alabilirsiniz dedim.
WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #5 Odyofil dedi: Evet işlemci farklı. O sebeple fazladan birkaç fps alabilirsiniz dedim. Genişletmek için tıkla... Peki , teşekkürler.
Odyofil dedi: Evet işlemci farklı. O sebeple fazladan birkaç fps alabilirsiniz dedim. Genişletmek için tıkla... Peki , teşekkürler.