nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #1 GTX 1650 Super, Ryzen 3 3100, 2x8GB RAM 3000 MHz sistemde Red Dead Redemption 2 açılmıyor. Oyuna giriyorum, Story Mode'a tıklıyorum yükleme ekranında donuyor. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
GTX 1650 Super, Ryzen 3 3100, 2x8GB RAM 3000 MHz sistemde Red Dead Redemption 2 açılmıyor. Oyuna giriyorum, Story Mode'a tıklıyorum yükleme ekranında donuyor. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 23 Kasım 2022 #2 Hocam dosya kontrolü yaptınız mı ayırca enter'e tıklamadan önce bir Z'ye tıklayıp grafikleri değiştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Hocam dosya kontrolü yaptınız mı ayırca enter'e tıklamadan önce bir Z'ye tıklayıp grafikleri değiştirmeyi deneyin.
KS KS nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #3 Mrmorgan dedi: Hocam dosya kontrolü yaptınız mı ayırca enter'e tıklamadan önce bir Z'ye tıklayıp grafikleri değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Grafikler en düşükte, dosya kontrolü ne tam olarak? Dosya bütünlüğünü doğrulama ise yaptım. Artı 0 Eksi
Mrmorgan dedi: Hocam dosya kontrolü yaptınız mı ayırca enter'e tıklamadan önce bir Z'ye tıklayıp grafikleri değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Grafikler en düşükte, dosya kontrolü ne tam olarak? Dosya bütünlüğünü doğrulama ise yaptım.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 23 Kasım 2022 #4 nysa dedi: Grafikler en düşükte, dosya kontrolü ne tam olarak? Dosya bütünlüğünü doğrulama ise yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam Advanced Grapichs'den DirectX Vulkan ayarlarına bir değiştirin. Artı 0 Eksi
nysa dedi: Grafikler en düşükte, dosya kontrolü ne tam olarak? Dosya bütünlüğünü doğrulama ise yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam Advanced Grapichs'den DirectX Vulkan ayarlarına bir değiştirin.