R3 3100 1660 Super sisteme parça tavsiyesi

Qnatshen

Hectopat
Daha fazla  
PC özellikleri 1660 Super, Ryzen 3 3100, G.Skill 8+8 RAM, 500 GB M.2 SSD, 1T HDD, B450 m S2H V2.
Sizce bu sistemde neyi yükseltmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi yükseltebilirsin soket AM4 olduğu için anakart değiştirmene gerek kalmaz bütçen düşükse Ryzen 5 5500 biraz daha yüksekse Ryzen 5 5600 öneririm fiyatları makul.

PC özellikleri 1660 Super, Ryzen 3 3100, G.Skill 8+8 RAM, 500 GB M.2 SSD, 1T HDD, B450 m S2H V2.
Sizce bu sistemde neyi yükseltmeliyim?
Ekran kartını yükselt desek, bütçen belli değil, iyi bir şey alsan işlemci dar boğaz yapabilir.
Ram 16 şu anlık iyi, en son yükseltmeyi düşünebilirsin.
HDD yerine ssd alınabilir ama m2 zaten var o da ramden sonra olabilir.

Sen en iyisi işlemciyi yükselt, ardından ekran kartı. Ryzen 5 5600 alabilirsin. Ardından eğer nvidia'ya aşırı bağımlılığın yoksa RX 6000 serisinden bir ekran kartı alabilirsin. SAM ile birlikte iyi çalışıyorlar. Sana maliyet yaklaşık 10 gibi olur. Elindekileri de güzel fiyattan satarsan güzel bir yükseltme olur.

Ekran kartını yükselt desek, bütçen belli değil, iyi bir şey alsan işlemci darboğaz yapabilir.
RAM 16 şu anlık iyi, en son yükseltmeyi düşünebilirsin.
HDD yerine SSD alınabilir ama M.2 zaten var o da RAM'den sonra olabilir.

Sen en iyisi işlemciyi yükselt, ardından ekran kartı. Ryzen 5 5600 alabilirsin. Ardından eğer NVIDIA'ya aşırı bağımlılığın yoksa RX 6000 serisinden bir ekran kartı alabilirsin. Sam ile birlikte iyi çalışıyorlar. Sana maliyet yaklaşık 10 gibi olur. Elindekileri de güzel fiyattan satarsan güzel bir yükseltme olur.

Teşekkürler yorumun için ben işlemciyi 3600 düşündüm elimdekini satıp sence olur mu?
Yoksa aralarında 500 TL fark var vermeye değer mi?

Teşekkürler yorumun için ben işlemciyi 3600 düşündüm elimdekini satıp sence olur mu?
Yoksa aralarında 500 TL fark var vermeye değer mi?
Vermeye değer. 5600 öneririm.
Şu videoya göz at derim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı