rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #1 Merhabalar, format sonrası FPS düşüşü ve ekran kartı hiç kullanmıyor. Oyunun ayarlarını düşük, orta, yüksek de yapsam değişen bir şey yok. Değerler hep aynı FPS hep aynı. RX 5600 XT - R3 3100 DDR4 16 GB RAM. Dosya Ekleri image.png 54,6 KB · Görüntüleme: 30 4141.png 59,5 KB · Görüntüleme: 26
Merhabalar, format sonrası FPS düşüşü ve ekran kartı hiç kullanmıyor. Oyunun ayarlarını düşük, orta, yüksek de yapsam değişen bir şey yok. Değerler hep aynı FPS hep aynı. RX 5600 XT - R3 3100 DDR4 16 GB RAM.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.231 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 20 Ocak 2024 #2 Tüm güncellemeleri aldığınızdan ve oyunun ayarlarının en yüksekte olduğundan emin misiniz? Hangi oyun?
Tüm güncellemeleri aldığınızdan ve oyunun ayarlarının en yüksekte olduğundan emin misiniz? Hangi oyun?
rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #3 celilemrednsmnt dedi: Tüm güncellemeleri aldığınızdan ve oyunun ayarlarının en yüksekte olduğundan emin misiniz? Hangi oyun? Genişletmek için tıkla... Rust ve Gta oyununda şuan bu sorunları yaşıyorum. güncellemeleri kontrol ettim
celilemrednsmnt dedi: Tüm güncellemeleri aldığınızdan ve oyunun ayarlarının en yüksekte olduğundan emin misiniz? Hangi oyun? Genişletmek için tıkla... Rust ve Gta oyununda şuan bu sorunları yaşıyorum. güncellemeleri kontrol ettim
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.231 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 20 Ocak 2024 #4 rdvnslmz dedi: Rust ve Gta oyununda şuan bu sorunları yaşıyorum. güncellemeleri kontrol ettim Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp sıfırdan tekrar kurun.
rdvnslmz dedi: Rust ve Gta oyununda şuan bu sorunları yaşıyorum. güncellemeleri kontrol ettim Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp sıfırdan tekrar kurun.
rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #5 celilemrednsmnt dedi: Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp sıfırdan tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... onuda yaptım hocam, yeni sürüm ve eski sürüm olarakta denedim.
celilemrednsmnt dedi: Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp sıfırdan tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... onuda yaptım hocam, yeni sürüm ve eski sürüm olarakta denedim.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.231 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 20 Ocak 2024 #6 Benim bir diğer şüphelendiğim şey işlemciyi gereksiz yere meşgul eden bir şeyin olduğu. Böyle bir şey var mı bir kontrol edin bence.
Benim bir diğer şüphelendiğim şey işlemciyi gereksiz yere meşgul eden bir şeyin olduğu. Böyle bir şey var mı bir kontrol edin bence.
rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #7 celilemrednsmnt dedi: Benim bir diğer şüphelendiğim şey işlemciyi gereksiz yere meşgul eden bir şeyin olduğu. Böyle bir şey var mı bir kontrol edin bence. Genişletmek için tıkla... şuan yok hocam, format attım zaten.
celilemrednsmnt dedi: Benim bir diğer şüphelendiğim şey işlemciyi gereksiz yere meşgul eden bir şeyin olduğu. Böyle bir şey var mı bir kontrol edin bence. Genişletmek için tıkla... şuan yok hocam, format attım zaten.
B Briann0 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 685 Çözümler 5 20 Ocak 2024 #8 BIOS'tan RAM MHz değerlerini kontrol ettiniz mi? Ve genelde bu tarz sorunlar driver yüzünden olur stabil bir sürüme dönün.
BIOS'tan RAM MHz değerlerini kontrol ettiniz mi? Ve genelde bu tarz sorunlar driver yüzünden olur stabil bir sürüme dönün.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.231 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 20 Ocak 2024 #9 rdvnslmz dedi: şuan yok hocam, format attım zaten. Genişletmek için tıkla... Öyle diyorsunuz fakat şu anda ekran kartı neredeyse kullanılmamasına rağmen işlemci epey bir kullanımda. Bu normalde olmaması gereken bir durum.
rdvnslmz dedi: şuan yok hocam, format attım zaten. Genişletmek için tıkla... Öyle diyorsunuz fakat şu anda ekran kartı neredeyse kullanılmamasına rağmen işlemci epey bir kullanımda. Bu normalde olmaması gereken bir durum.
rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #10 Briann0 dedi: BIOS'tan RAM MHz değerlerini kontrol ettiniz mi? Ve genelde bu tarz sorunlar driver yüzünden olur stabil bir sürüme dönün. Genişletmek için tıkla... Ram mhzleri kontrol ettim. genel driver kontrol edebileceğim bir program mevcutmu? celilemrednsmnt dedi: Öyle diyorsunuz fakat şu anda ekran kartı neredeyse kullanılmamasına rağmen işlemci epey bir kullanımda. Bu normalde olmaması gereken bir durum. Genişletmek için tıkla... Baktığımda birşey gözükmüyor. oyun kullanıyor olarak gözüküyor.
Briann0 dedi: BIOS'tan RAM MHz değerlerini kontrol ettiniz mi? Ve genelde bu tarz sorunlar driver yüzünden olur stabil bir sürüme dönün. Genişletmek için tıkla... Ram mhzleri kontrol ettim. genel driver kontrol edebileceğim bir program mevcutmu? celilemrednsmnt dedi: Öyle diyorsunuz fakat şu anda ekran kartı neredeyse kullanılmamasına rağmen işlemci epey bir kullanımda. Bu normalde olmaması gereken bir durum. Genişletmek için tıkla... Baktığımda birşey gözükmüyor. oyun kullanıyor olarak gözüküyor.