B Briann0 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 685 Çözümler 5 20 Ocak 2024 #11 rdvnslmz dedi: Ram mhzleri kontrol ettim. genel driver kontrol edebileceğim bir program mevcutmu? Genişletmek için tıkla... Driver'ı kontrol etmekten ziyade silip temiz bir kurulum yapın. Stabil bir sürüme dönün. İlla uygulamayı soruyorsanız ben bilmiyorum.
rdvnslmz dedi: Ram mhzleri kontrol ettim. genel driver kontrol edebileceğim bir program mevcutmu? Genişletmek için tıkla... Driver'ı kontrol etmekten ziyade silip temiz bir kurulum yapın. Stabil bir sürüme dönün. İlla uygulamayı soruyorsanız ben bilmiyorum.
rdvnslmz Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #12 Briann0 dedi: Driver'ı kontrol etmekten ziyade silip temiz bir kurulum yapın. Stabil bir sürüme dönün. İlla uygulamayı soruyorsanız ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... şuan en güncele çekiyorum tekrardan. yada amdde stabil olan hangisi nerden anlarım.
Briann0 dedi: Driver'ı kontrol etmekten ziyade silip temiz bir kurulum yapın. Stabil bir sürüme dönün. İlla uygulamayı soruyorsanız ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... şuan en güncele çekiyorum tekrardan. yada amdde stabil olan hangisi nerden anlarım.
B Briann0 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 685 Çözümler 5 20 Ocak 2024 #13 rdvnslmz dedi: şuan en güncele çekiyorum tekrardan. yada amdde stabil olan hangisi nerden anlarım. Genişletmek için tıkla... İnternetten aratırsanız bulabilirsiniz büyük ihtimalle insanlar forumlarda belirtmiştir.
rdvnslmz dedi: şuan en güncele çekiyorum tekrardan. yada amdde stabil olan hangisi nerden anlarım. Genişletmek için tıkla... İnternetten aratırsanız bulabilirsiniz büyük ihtimalle insanlar forumlarda belirtmiştir.