R3 3100 ekran kartı değişimi için ne yapılmalı?

nightwatcherss

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, ekran kartımı değiştirmek istiyorum, eskisini çıkartıp yenisini taktığımda direkt görüntü gelir mi yoksa başka bir işlem yapmam gerekli mi? Sistem özelliklerimi yazıyorum. Takacağım kart GTX1650s'tir.

Sistem özelliklerim;

Gigabyte B450M anakart.
Ryzen 3 3100 işlemci.
ASUS Dual RX580 8 GB ekran kartı.
2*8 Apacer RAM.
650W 80pls kasa.

Görüntü gelir de Amd sürücülerini en azından denetim masasından veya bazı arkadaşlar Ddu diye bir program kullanıyorlar, bunlardan yararlansan iyi olur gibi. Takınca görüntü hemen gelir ama tam verim almak için gene Nvidia sitesinden sürücüleri kurabilirsin.

Görüntü gelir tüm sürücülerin güncel olduğu sürece

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp ekran kartınızı sökün. Yenisini takıp yeni sürücüyü kurun. Kart arızalı olmadıkça görüntü alırsınız.

Yapmanız gereken ekran kartını takmak açma düğmesine basmak ve güncel driverları kurmak birçoğunu Windows kuracaktır ama siz en güncel olanını indirmeye çalışın kontrol edin.

Teşekkürler.
Yapmanız gereken ekran kartını takmak açma düğmesine basmak ve güncel driverları kurmak birçoğunu Windows kuracaktır ama siz en güncel olanını indirmeye çalışın kontrol edin.
Teşekkürler.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp ekran kartınızı sökün. Yenisini takıp yeni sürücüyü kurun. Kart arızalı olmadıkça görüntü alırsınız.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…