R3 3100 GTX 1650 D6 sistem nasıldır?

mertSndc

Megapat
Daha fazla  
Bütçem resimde gözüküyor ve böyle bir sistem toplamaya karar verdim. Sonradan SSD almayı düşünüyorum ve geleceğe dönük yapmaya çalıştım, önerilerinizi bekliyorum.

Ekran Görüntüsü (20).png

Rezil bir sistem.
Daha iyi bir önerin varsa söyleyebilirdin rezil yazmak yerine ve sadece sinerjiden toplamam gerekiyor bütçem 4000-5000 TL
Kötü bir sistem. Kasanın hava akışı kötü. Bu bütçede 10100F + 1660Super'li bir sistem toplayabilirsiniz.

Bütçeniz nedir? Farklı farklı sitelerden satın alarak toplayabilir misiniz?
Farklı sitelerden almak istemiyorum daha iyi bir saglam psu ve iyi hava akısı saglayan kasa öneriniz varsa söyleyin bütçem 4000-5000 TL ve kötü bir sistem olmasında ki sorun ne ? bu sistemi toplarsam ne sorun çıkabilir ?

Daha iyi bir önerin varsa söyleyebilirdin rezil yazmak yerine ve sadece sinerjiden toplamam gerekiyor bütçem 4000-5000 TL

Farklı sitelerden almak istemiyorum daha iyi bir saglam psu ve iyi hava akısı saglayan kasa öneriniz varsa söyleyin bütçem 4000-5000 TL ve kötü bir sistem olmasında ki sorun ne ? bu sistemi toplarsam ne sorun çıkabilir ?
Neden Sinerji?

Bu sistemin anakartını Asus H410 ve ekran kartını INNO3D GTX 1660S olarak değiştirip alabilirsiniz. RAM'den bir tane daha ekleyin.

Anakart B450M S2H, 1650 Super alın en az veya RX 570, SSD bence şart
Neden Sinerji?

Bu sistemin anakartını Asus H410 ve ekran kartını INNO3D GTX 1660S olarak değiştirip alabilirsiniz. RAM'den bir tane daha ekleyin.
Bu sistemi önermiyorum PSU bilinmiyor.

Anakart B450M S2H, 1650 Super alın en az veya RX 570, SSD bence şart

Bu sistemi önermiyorum PSU bilinmiyor.
Neden? PSU Aigo markasının gayet köklü bir üreticinin. Hem daha kötü bir sistem almak yerine eğer gerçekten dediğiniz gibi "kötüyse" aldıktan sonra PSU değişebilir? RX 570 önermişsiniz, bu bütçede 1660S sistem toplanıyor kat kat güçlü.

Neden? PSU Aigo markasının gayet köklü bir üreticinin. Hem daha kötü bir sistem almak yerine eğer gerçekten dediğiniz gibi "kötüyse" aldıktan sonra PSU değişebilir? RX 570 önermişsiniz, bu bütçede 1660S sistem toplanıyor kat kat güçlü.
Ben "kötü" demedim, önermiyorum dedim. Üstelik RX 570 önermedim, en az dedim. RX 570 veya daha üstü bir şey alın yoksa üzebilir anlamında söyledim.

1650 Super veya RX 570 diyorsanız bu iki kartı eşit tuttuğunuzu anlıyorum ben. Oradan yola çıkarak RX 570 önerdiğinizi anlıyorum.
Haklısınız benim hatam haksız olduğum bir kavga çıkarmak istemem. Konuya dönersek 1650 D6 yerine daha güçlü birşey tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı