R3 3100 GTX 1650 Super 7000 TL'ye değer mi?

Sence bütçeyi biraz düşürmek adına ASUS GTX 1650S Phoenix seçmeli miyim 250 TL fark var TUF ile arasında.

Hayır soğutma performansından ödün vermiş olursun. PNY'nin tek fanlı modeli olsaydı düşünülebilirdi ancak.

Tabii ki de hayır.

Tabii ki de hayır.
Neden monitörde dahil
Hayır soğutma performansından ödün vermiş olursun. PNY'nin tek fanlı modeli olsaydı düşünülebilirdi ancak.
Anladım teşekkürler yardımın için
Var tabii. Siz de haklısınız ama piyasa o istediğiniz lükse karşılık 20-30 FPS’inizi alıyor.
Anladım cs go lol valorant oynuyorum başka oyun hiç oynamadım oynucagımı düşünmüyorum yetmez mi

Neden monitörde dahil.

Anladım teşekkürler yardımın için.

Hocam 1650S 3100'e 7000 TL verilir mi kafayı mı yediniz parçaları ayrı ayrı toplayıp kat kat daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. Siz bütçeyi yazıp yeni bir konu açın arkadaşlar size canavar topar bu ne ki.

Hocam 1650S 3100'e 7000 TL verilir mi kafayı mı yediniz parçaları ayrı ayrı toplayıp kat kat daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. Siz bütçeyi yazıp yeni bir konu açın arkadaşlar size canavar topar bu ne ki.

Monitörü de say monitörü de.

1650 Super tek satılmıyor satılsada fahiş fiyatlarda onun için zaten hazır sistem almak istiyor arkadaş.

Monitör 1.500 tl sistem 5.500 e geliyo yine pahalı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…