E Emkaond Picopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 133 Yer Merzifon 28 Temmuz 2020 #1 Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr Bu bilgisayar(ETS 2, CS:GO, GTA 5 vb.) oyunları oynayacağm. Bu bilgisayar beni kaç yıl götürür? Pollux 3AN - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Buna Ryzen 5 1600 yapıp ekran kartını da GTX 1650 Super yaparsam hangisi daha iyi olur? Son düzenleme: 28 Temmuz 2020
Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr Bu bilgisayar(ETS 2, CS:GO, GTA 5 vb.) oyunları oynayacağm. Bu bilgisayar beni kaç yıl götürür? Pollux 3AN - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Buna Ryzen 5 1600 yapıp ekran kartını da GTX 1650 Super yaparsam hangisi daha iyi olur?
PcAnlamaz Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 15 8 Eylül 2020 #2 R3 3100 alıp mis gibi kullanirsin.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #3 İlk sistem gözükmüyor. Linki düzeltin lütfen. İkincisi ise hiç geleceğe dönük değil. A320 anakart, bana kalırsa bütçe oldukça asla alınmamalı. RAM tek kanal. Güç kaynağı yeterli ama ileride upgrade yaparsanız sorun çıkarabilir.
İlk sistem gözükmüyor. Linki düzeltin lütfen. İkincisi ise hiç geleceğe dönük değil. A320 anakart, bana kalırsa bütçe oldukça asla alınmamalı. RAM tek kanal. Güç kaynağı yeterli ama ileride upgrade yaparsanız sorun çıkarabilir.