Ignore Suggested Limits: OffOyun ayarlarınızı tamamen ekran görüntüsü olarak atar mısınız? Advanced Graphics kısmını da atın.
@Xantern Cevabını bekliyorum dostum, sorun nedir sence
Dün bu problemi yaşadıktan sonra silmek zorunda kaldım, bu gece tekrardan indireceğim. Yarın istediğiniz değerleri göndereceğim. Teşekkürler şimdidenHocam vallahi bir şey gelmedi aklıma. Bir sorun göremedim şu an. MSI Afterburner ile oyun içerisinde ekran kartı kullanımı, ekran kartı sıcaklığı, işlemci kullanımı, işlemci sıcaklığı göstergesini açıp ekran görüntüsü atmanız mümkün mü?
Dün bu problemi yaşadıktan sonra silmek zorunda kaldım, bu gece tekrardan indireceğim. Yarın istediğiniz değerleri göndereceğim. Teşekkürler şimdiden
@Xantern Kankam bugün tekrar girdim oyuna, tüm ayarlar Normal'de, 720p çözünürlükte bile 50 FPS alıyorum gerçekten şaka gibi. PS3'üm var, zaten PS3'te normal ayarlarda sabit 30 FPS veriyor ben nasıl bilgisayarımda normal ayarlar + 720P'de 50 FPS alabilirim? Cidden bu konuda bir problem var ama hala çözmüş değilim. Önceki indirişimde ki demiştim korsan indirmiştim diye, onda bile High ayarlarda 100 FPS civarı oynamıştım. Çıldıracağım gerçekten...
Oh kusura bakmayın yanlış anlamışım atıyorum şimdiBu değil. Yukarıda attığım videoyu izleyin. Birkaç ayar yapıp oyun içerisinde sol üstte gözüken değerleri atacaksınız.
Grafik ayarlarımı attım patates grafiklerde yine 70 fps üstü görmüyorumOh kusura bakmayın yanlış anlamışım atıyorum şimdi
Ayarlarım böyle