R3 3100 GTX 1650S sistem için yükseltme tavsiyesi

muhammed can

Kilopat
Herkese iyi Sosyaller. Elimdeki hazır sistemi güncellemek istiyorum. Birkaç araştırma yaptım ama bilen kişilere sormak istedim. Sistemim;

ASUS Prime B450M K II AnakartAMD Ryzen 3 3100 İşlemci Asus GTX 1650 Super Phoenix OC Ekran Kartı XPG Gammix D30 3000 MHz Bellek 8*2Patriot Burst 480 GB SATA SSD Sharkoon RGB LIT 100 KasaSharkoon SHP650 V2 Güç Kaynağı.

Palit 4060 Ti 16 GB ve Ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum. Linklerini bırakıyorum. Daha iyi bir tavsiyeniz varsa duymak isterim.

16GB versiyonunu neden alıyorsun? aynı paraya 7700XT var daha kaslı bir kart. İlla alacaksan 8 al zaten aralarında fark yok.

20 civarına direkt 4060'lı filan hazır sistem alabiliyorsun dostum. Upgrade sıfır ekran kartlarında çok mantıksız. Elindeki sistemi satıp öyle direkt hazır sistem almanı öneririm.

Son düzenleme:
Fırsatın varsa işlemciyi R7 yapıp ikinci ele bakabilirsin ben zamanında öyle yaptım. iyi seviyede işlemciyle o kart çok daha güzel ikili olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…