R3 3100 + GTX 1650S vs Game Garaj Pollux 3TD

Afluenza

Hectopat
Arkadaşlar şu iki sistem arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

Teknobiyotiğin sistemi daha iyi gibi ama bir arkadaşım oradan aldı ve çok memnun değil. GameGaraj ile ilgili ise çok olumlu yorumlar duydum. Gelecekte 8 GB RAM ekleme ihtimalim var ve aldığım sistemin beni en az 3-4 yıl idare etmesi lazım. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İllaki her firmanın kötü yorumu olacak, bana kalırsa Teknobiyotik olanını alın derim. Bütçen yeterse 8x2 RAM senin için daha iyi olur, veyahut mesajında belirttiğin gibi sonradan da 8'lik ekleyebilirsin. Bu arada bir zorunluğuğun yoksa toplama sistem daha iyi olur.

Aslında ilk planım o yöndeydi fakat bilgisayar toplama konusunda neredeyse hiç bilgim yok kendime güvenemiyorum o yüzden hazır sistemlere yöneldim. GTX 1650 Super ile RX 570 arasında fark çok olurmu sizce en büyük kararsızlığım ekran kartlarında ?

Teknobiyotik'ten alın fakat anakartı yapabilirseniz B450 yapın.

GTX 1650S RX 570'e göre daha güncel ve daha iyi bir ekran kartıdır. Ancak normal GTX 1650 almayınız GTX 1650S alınız, düz 1650 kötü.

Youtube'den karşılaştırılmalarını izleyebilirsiniz örnek olarak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemcisi olsun, ekran kartı olsun Teknobiyotik'teki sistem daha güncel ve daha iyi. Tek sorunu anakartı gibi duruyor.

Anakartı değiştirmeden alsam çok sıkıntı çıkar mı çünkü bu sistem bütçemizi çok zorluyor zaten 4 bin tl nin üstüne çıkmam şu anda imkansız. Gelecekte anakart değiştirmesi yapma ihtimalim var ancak onuda yapmak iyi mi olur bilmiyorum

@Afluenza
Güç kaynağı ve anakartı beğenmedim. Bu sistemde i5 9400F var. Sistem:

Özelleştirme:

SSD:

Sadece güç kaynağını değiştirmen gerekiyor. Güç kaynağı:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…