R3 3100 GTX 1660S düşük oyun performansı

İşletim sistemi
Windows 10
Evet aynı. BIOS ayarlarını sıfırlamayı da unutmayın. Formattan sonra oyunu test etmeden önce Ryzen Master indirmeyin. Yaptığınız ayarlar sonucu da olabilir bu sorun.

Tamamdır çok teşekkür ederim . Birkaç gün içinde formatlıyacağım bilgisayarımı ama yine de farklı bir görüşü olan format dışında yardım edebilirse sevinirim çünkü 4 ay civarı oluyor PC'yi alalı ve hep böyleydi.

İşlemci ayarlarınızda sıkıntı var, değiştirmeye çalışın bahsettiğiniz oyunlar ekran kartı ile çalışmaz. Apex belki azda olsa çalışabilir fakat valorant kesinlikle çalışmaz. 60-70FPS az o ekran kartı için. Ekran kartı OC'lerinizi kapatın birde hocam , gereksiz yere açıyorsunuz oyuna etki etmez.

Deneyeceğim
Format attım hala aynı değerleri alıyorum sinir bozucu olmaya başladı.

Son düzenleme:
Deneyeceğim
Format attım hala aynı değerleri alıyorum sinir bozucu olmaya başladı.
Hocam, format mı attınız yoksa bilgisayarı mı sıfırladınız ? Windows üzerinden sadece diski sıfırladıysanız birde USB ile format atmayı deneyin. Belki yazılımsal ayarlarınızda sıkıntı olabilir.

USB ile formatladim simdi yeni bir ISO ile tekrar deneyeceğim ilk aldigimda da bu USB ile formatlamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…