Aklımda SE-224-XT vardı ancak son zamanlarda fiyatı çok arttı. Overclock ile kullandığı için kaliteli bir soğutucu istiyorum. Kasa Spec-05. Sitesinde 150mm desteklediği yazsa da 157mm olan soğutucu bile rahatlıkla kasada kullanılıyor. Yanında termal macun olursa iyi olur. Bütçe 400 TL.
AMD Wraith Prism 92mm AM4 RGB İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 744,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
AMD Wraith Prism 92mm AM4 RGB İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 744,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Masaüstü bilgisayar aldım. 100 bin liramı ve 1 yılımı yediler. Değişim diye gönderdikleri bilgisayarın özellikleri yanlış geldi. Bozuk diye servise gönderdiğim bilgisayarı değişim yapın dedik gönderdikleri de bozuk çıktı. Asla almanızı tavsiye etmiyorum. Telefonları açmaları için birkaç gün aramanız gerekiyor.