R3 3100 ile 1660S darboğaz yapar mı?

Anless

Femtopat
Almayı düşündüğüm sistemin içinde R3 3100 ve 1660S var. Darboğaz yapar mı? R3 3100 nereye kadar besler? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmaz ama cikabiliyorsaniz 3300X cikamiyorsaniz 1600 AF oneririm ben.

Yalnız stokta 3300X bulamadım ben bitti mi bu işlemci? En son Vatan'da vardı şimdi orada da yok.

Konu sahibine gelirsek 3100 iyidir, güzeldir. 1660S ile beraber uyumlu olarak gittikleri yere kadar giderler. Bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Stokta olmayan ürün önermeniz ayrı bir komedi olmuş.
Aynen ben de bulamadım stokta hiç kalmamış 0. Amazon UK'de var ama vergilerle fiyat çok katlanır. Stoklar ne zaman yenilenir bilmiyorum.

Stokta olmayan ürün önermeniz ayrı bir komedi olmuş.

Aynen ben de bulamadım stokta hiç kalmamış 0. Amazon UK'de var ama vergilerle fiyat çok katlanır. Stoklar ne zaman yenilenir bilmiyorum.

Orada bile yok "Temporarily out of stock" uyarısı veriyor.

Gerçi 3100 1000 TL altı için özellikle oyunlarda oldukça güzel bir 4/8 işlemci tekli çekirdek gücü de oldukça sağlam. Stok soğutucusu da rahatça yetiyor kendisine.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…