Mahmaudow Silencer Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 480 23 Temmuz 2020 #1 1080P PUBG, BF5 falan oynarım. 75 Hz 4ms monitör. İnternetten baktım biri evet diyor biri hayır anlamadım gitti.
1080P PUBG, BF5 falan oynarım. 75 Hz 4ms monitör. İnternetten baktım biri evet diyor biri hayır anlamadım gitti.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #2 Mahmaudow Silencer dedi: 1080P PUBG, BF5 falan oynarım. 75 Hz 4ms monitör. İnternetten baktım biri evet diyor biri hayır anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... İşlemcini R5 3600 yap bence 4 çekirdek yetmez ki zaten yetmez. 1660S'den yukarısı bu işlemci için gereksiz bence. Artı 0 Eksi
Mahmaudow Silencer dedi: 1080P PUBG, BF5 falan oynarım. 75 Hz 4ms monitör. İnternetten baktım biri evet diyor biri hayır anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... İşlemcini R5 3600 yap bence 4 çekirdek yetmez ki zaten yetmez. 1660S'den yukarısı bu işlemci için gereksiz bence.
KazımS Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 391 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dassault Rafale'nin Kokpiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #3 Büyük ihtimalle yapacaktır özellikle BF5'de BF5 işlemciye yüklenen bir oyun. - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Büyük ihtimalle yapacaktır özellikle BF5'de BF5 işlemciye yüklenen bir oyun. - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Deathadder Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 832 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #4 Evet darboğaz yapar. Artı 0 Eksi