R3 3100 işlemcinin pinleri yamuk

lebronjames6

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci
r3 3100
Letgo'dan aldim saticiya sordum sorun olmuyor dedi ama anakartima oturmuyor. Başka işlemci denedim cuk diye oturdu. Ne yapayım acil yardım lazım.

Dosya Ekleri

• 20250702_133040.jpg
    20250702_133040.jpg
    111,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 20250702_132538.jpg
    20250702_132538.jpg
    175,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 20250702_133007.jpg
    20250702_133007.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 24
hocam cımbız yardımı bile diğer pinlerle aynı hizaya döndürmeyi deneyin yapamıyorsanız bir bilgisayarcıya falan gidin yüksek bir fiyat istemezler

Kanka üzülerek belirtmeliyim ki bunu iade edin. Bu işlemciyi onarmaya çalışsanız bile en ufak yanlış harekletinizde para çöpe gider. Satıcı umarım terslik yapmaz ve ürünü geri alır.

Öncelikle eğer bu tür şeyler hakkında fazla bilgin yoksa mümkün olduğunca elleme. Bunu anca bilgisayarcilar yapar ve yaptırma fiyatı fazla geldi ise iade alın direkt hiç uğraşmayın.

Kanka üzülerek belirtmeliyim ki bunu iade edin. Bu işlemciyi onarmaya çalışsanız bile en ufak yanlış harekletinizde para çöpe gider. Satıcı umarım terslik yapmaz ve ürünü geri alır.
iğne ile de yapabilirsiniz ama dikkatli olun diğer pinleri yamultmamaya çalışın
Riske atmadan geri yollamayi düşünüyorum. Bana bunu belirtmemişti çünki

haklısınız ancak letgodaki satıcıların çoğu bunu kabul etmeyebiliyor ben dolap üzerinde yaşamıştım işlemci değildi sanırım fan çoklayıcıydı pinleri hasar gördüğü için iade istedim ama red etti

İğne ile de yapabilirsiniz ama dikkatli olun diğer pinleri yamultmamaya çalışın.

Evet enjeksiyon iğnesi ile denenebilir ama uyarımda sabitim yanlışlıkla kırılır ise para çöp olabilir. Bilgisayarcıda bu mesuliyeti almaz.

Haklısınız ancak Letgo'daki satıcıların çoğu bunu kabul etmeyebiliyor ben dolap üzerinde yaşamıştım işlemci değildi sanırım fan çoklayıcıydı pinleri hasar gördüğü için iade istedim ama reddetti.

Satıcı sorun olmaz demiş ki bence bilgisizliğinden satıcının kimse hakkında ön yargılı davranamam ama ben bunu bu şekilde satan biri olsaydım bu işi bildiğim için ben dolandırıcı derdim kendime. Yine söylüyorum iyimserim ve satıcının bilgisizliğine veriyorum.

Evet enjeksiyon iğnesi ile denenebilir ama uyarımda sabitim yanlışlıkla kırılır ise para çöp olabilir. Bilgisayarcıda bu mesuliyeti almaz.

Satıcı sorun olmaz demiş ki bence bilgisizliğinden satıcının kimse hakkında ön yargılı davranamam ama ben bunu bu şekilde satan biri olsaydım bu işi bildiğim için ben dolandırıcı derdim kendime. Yine söylüyorum iyimserim ve satıcının bilgisizliğine veriyorum.
haklısınız ancak letgodaki satıcıların çoğu bunu kabul etmeyebiliyor ben dolap üzerinde yaşamıştım işlemci değildi sanırım fan çoklayıcıydı pinleri hasar gördüğü için iade istedim ama red etti
Daha net çektim ne dersiniz hocam

Dosya Ekleri

• 20250702_134004.jpg
    20250702_134004.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 18
  • 20250702_134000.jpg
    20250702_134000.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 13

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı