R3 3100 - Radeon R9 270X - 8 GB RAM sistemde hangi parça önce değiştirilmeli?

Melire

Femtopat
Daha fazla  
Önce ekran kartımı mı değiştirmeliyim yoksa işlemcimi mi? Ve hangi modelleri önerirsiniz (bütçe dostu olursa sevinirim)?

Bilgisayar ne için kullanılacak? Diğer bileşenlerin marka/modeli nedir?

Bilgisayar ne için kullanılacak? Diğer bileşenlerin marka/modeli nedir?
Oyun ve yayıncılık için kullanıcam, şimdilik dropsuz yayın yapabiliyorum ama zorluyor biraz. Diğerler bileşenlerini bilmiyorum, nerden bulabilirim ?

Oyun ve yayıncılık için kullanıcam, şimdilik dropsuz yayın yapabiliyorum ama zorluyor biraz. Diğerler bileşenlerini bilmiyorum, nerden bulabilirim ?

Kasanın kapağını açmadan güç kaynağı marka/modelini öğrenemiyoruz diye biliyorum. Güç kaynağının fotoğrafını atın veya marka modelini yazın.

Anakart ve RAM bilgileri için ise CPU-Z programını kullanabilirsiniz. Mainboard ve SPD sekmelerinin ekran görüntüsünü atın.

Son olarak toplam bütçeniz nedir?

Psu 550 yazıyor üstünde/ max 3.5k bütçem var eğer uyguna bir şey alabilirsem monitör ve kulaklık da almak istiyorum

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    47,4 KB · Görüntüleme: 16
Psu 550 yazıyor üstünde/ max 3.5k bütçem var eğer uyguna bir şey alabilirsem monitör ve kulaklık da almak istiyorum

Nerede oturuyorsunuz? İkinci el olur mu? Değiştirmeye ekran kartından başlayalım. Daha sonra RAM'i 2x8 yapalım.

Nerede oturuyorsunuz? İkinci el olur mu? Değiştirmeye ekran kartından başlayalım. Daha sonra RAM'i 2x8 yapalım.
ikinci el olur mesafe de sıkıntı değil her türlü ulaşabilirim veya kargo alabilirim. Bir öneriniz var mıdır hangi model almalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…