Melire Femtopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Şubat 2023 #1 Önce ekran kartımı mı değiştirmeliyim yoksa işlemcimi mi? Ve hangi modelleri önerirsiniz (bütçe dostu olursa sevinirim)?
Önce ekran kartımı mı değiştirmeliyim yoksa işlemcimi mi? Ve hangi modelleri önerirsiniz (bütçe dostu olursa sevinirim)?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 27 Şubat 2023 #2 Bilgisayar ne için kullanılacak? Diğer bileşenlerin marka/modeli nedir?
Melire Femtopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Şubat 2023 #3 Sanj1 dedi: Bilgisayar ne için kullanılacak? Diğer bileşenlerin marka/modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun ve yayıncılık için kullanıcam, şimdilik dropsuz yayın yapabiliyorum ama zorluyor biraz. Diğerler bileşenlerini bilmiyorum, nerden bulabilirim ?
Sanj1 dedi: Bilgisayar ne için kullanılacak? Diğer bileşenlerin marka/modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun ve yayıncılık için kullanıcam, şimdilik dropsuz yayın yapabiliyorum ama zorluyor biraz. Diğerler bileşenlerini bilmiyorum, nerden bulabilirim ?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 27 Şubat 2023 #4 Melire dedi: Oyun ve yayıncılık için kullanıcam, şimdilik dropsuz yayın yapabiliyorum ama zorluyor biraz. Diğerler bileşenlerini bilmiyorum, nerden bulabilirim ? Genişletmek için tıkla... Kasanın kapağını açmadan güç kaynağı marka/modelini öğrenemiyoruz diye biliyorum. Güç kaynağının fotoğrafını atın veya marka modelini yazın. Anakart ve RAM bilgileri için ise CPU-Z programını kullanabilirsiniz. Mainboard ve SPD sekmelerinin ekran görüntüsünü atın. CPU-Z Rehberi: Sistem Özellikleri Nasıl Öğrenilir? Bu makalemizde sistemimizde kullanmış olduğumuz bileşenleri ve ayrıntılı özelliklerini öğrenmemizi sağlayan CPU-Z yazılımına göz atıyoruz. Bazı durumlarda www.technopat.net Son olarak toplam bütçeniz nedir?
Melire dedi: Oyun ve yayıncılık için kullanıcam, şimdilik dropsuz yayın yapabiliyorum ama zorluyor biraz. Diğerler bileşenlerini bilmiyorum, nerden bulabilirim ? Genişletmek için tıkla... Kasanın kapağını açmadan güç kaynağı marka/modelini öğrenemiyoruz diye biliyorum. Güç kaynağının fotoğrafını atın veya marka modelini yazın. Anakart ve RAM bilgileri için ise CPU-Z programını kullanabilirsiniz. Mainboard ve SPD sekmelerinin ekran görüntüsünü atın. CPU-Z Rehberi: Sistem Özellikleri Nasıl Öğrenilir? Bu makalemizde sistemimizde kullanmış olduğumuz bileşenleri ve ayrıntılı özelliklerini öğrenmemizi sağlayan CPU-Z yazılımına göz atıyoruz. Bazı durumlarda www.technopat.net Son olarak toplam bütçeniz nedir?
Melire Femtopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Şubat 2023 #5 Psu 550 yazıyor üstünde/ max 3.5k bütçem var eğer uyguna bir şey alabilirsem monitör ve kulaklık da almak istiyorum Dosya Ekleri Adsız.png 47,4 KB · Görüntüleme: 16
Psu 550 yazıyor üstünde/ max 3.5k bütçem var eğer uyguna bir şey alabilirsem monitör ve kulaklık da almak istiyorum
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 28 Şubat 2023 #6 Melire dedi: Psu 550 yazıyor üstünde/ max 3.5k bütçem var eğer uyguna bir şey alabilirsem monitör ve kulaklık da almak istiyorum Genişletmek için tıkla... Nerede oturuyorsunuz? İkinci el olur mu? Değiştirmeye ekran kartından başlayalım. Daha sonra RAM'i 2x8 yapalım.
Melire dedi: Psu 550 yazıyor üstünde/ max 3.5k bütçem var eğer uyguna bir şey alabilirsem monitör ve kulaklık da almak istiyorum Genişletmek için tıkla... Nerede oturuyorsunuz? İkinci el olur mu? Değiştirmeye ekran kartından başlayalım. Daha sonra RAM'i 2x8 yapalım.
Melire Femtopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Şubat 2023 #7 Sanj1 dedi: Nerede oturuyorsunuz? İkinci el olur mu? Değiştirmeye ekran kartından başlayalım. Daha sonra RAM'i 2x8 yapalım. Genişletmek için tıkla... ikinci el olur mesafe de sıkıntı değil her türlü ulaşabilirim veya kargo alabilirim. Bir öneriniz var mıdır hangi model almalıyım ?
Sanj1 dedi: Nerede oturuyorsunuz? İkinci el olur mu? Değiştirmeye ekran kartından başlayalım. Daha sonra RAM'i 2x8 yapalım. Genişletmek için tıkla... ikinci el olur mesafe de sıkıntı değil her türlü ulaşabilirim veya kargo alabilirim. Bir öneriniz var mıdır hangi model almalıyım ?