R3 3100 RTX 2060 sistemde overclock sırasında mavi ekran

İşletim sistemi
Windows 10

hpeksoy

Hectopat
Daha fazla  
RAM
G.Skill Ripjaws V Gaming Serisi CL18 3600 mhz
SSD veya HDD modeli
Kingston M2 500 GB
Ekran kartı
Gigabyte RTX 2060
Anakart
ASUS B450M K2
İşlemci
Ryzen 3 3100
Arkadaşlar merhaba. Sistemim yeni ve overclock yapmak istediğimde mavi ekran alıyorum. Şimdiye kadar birçok şey denedim ama sonuç alamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

SİSTEM:

R3 3100, RTX 2060, ASUS Prime B450M K2 anakart, 3600 MHz 16 GB RAM, 80 Plus PSU, Kingston M.2 SSD

Minidump

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam geri aldım overclock işlemini, bendeki problem overclock yapınca ortaya çıkıyor zaten normal şartlarda 3.8 ghz hızda mavi ekran almıyorum. Ben dedikleriniz aynen yaptım ardından yine overclock yapınca mavi ekran verdi tekrardan

Chipset sürücüsünü de güncelledim hocam neden eski gözüküyor anlam veremedim

@lazye hocam denetim masasından kontrol sağladığımda güncel indirip kurduğum sürümle aynı gözükmekte chipset sürücüsü

Son düzenleme:
Tam olarak ne istiyorsun anlamadım overclock yapınca mavi ekran alıyorsun, dediklerimi yaptıktan sonra yine overclock yapıyorsun sebebi zaten belli gözüküyor. Overclock yapıp mavi ekran alıyorsan yapmayınca almıyorsan sorun yaşamak istemiyorsan yapmayacaksınız hocam.

Overclock yapmak istediğim için paylaşımda bulundum. Yapamadığım için çözüm bulmak istedim. Teşekkürler yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…