Gurasan Decapat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #11 YEGÜNGÖR dedi: Önerininiz nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Hiç soğutucu almamanız. İlle de alacaksanız Snowman T6 Ultra alın. Y.Burak Şahin dedi: Biliyorum Çin'de üretiliyor olabilir ama bu onu canlı bomba yapmaz. Altı üstü bir tane hava soğutucu. Bendede X124 modeli var. R5 2600'ü 4.00 GHz ve 1.36 voltaj ile 75 derecede tutabiliyor. Cylon 4'ten daha iyidir her türlü. Genişletmek için tıkla... Canlı bomba demedim ki. Çinde üretilip marka basılan bir soğutucuya 300 tl vermek mantıksız.
YEGÜNGÖR dedi: Önerininiz nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Hiç soğutucu almamanız. İlle de alacaksanız Snowman T6 Ultra alın. Y.Burak Şahin dedi: Biliyorum Çin'de üretiliyor olabilir ama bu onu canlı bomba yapmaz. Altı üstü bir tane hava soğutucu. Bendede X124 modeli var. R5 2600'ü 4.00 GHz ve 1.36 voltaj ile 75 derecede tutabiliyor. Cylon 4'ten daha iyidir her türlü. Genişletmek için tıkla... Canlı bomba demedim ki. Çinde üretilip marka basılan bir soğutucuya 300 tl vermek mantıksız.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 3 Aralık 2020 #12 Gurasan dedi: Hiç soğutucu almamanız. İlle de alacaksanız Snowman T6 Ultra alın. Canlı bomba demedim ki. Çinde üretilip marka basılan bir soğutucuya 300 tl vermek mantıksız. Genişletmek için tıkla... O fiyata Arctic Freezer 34 var. Haftasonu indirime girdiğinde N5 bakılabilir. Zira Aerocool'da toz filtresi yok. ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Gurasan dedi: Hiç soğutucu almamanız. İlle de alacaksanız Snowman T6 Ultra alın. Canlı bomba demedim ki. Çinde üretilip marka basılan bir soğutucuya 300 tl vermek mantıksız. Genişletmek için tıkla... O fiyata Arctic Freezer 34 var. Haftasonu indirime girdiğinde N5 bakılabilir. Zira Aerocool'da toz filtresi yok. ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com