Çözüldü R3 3100 RX 470 sistem uyku moduna girdiği zaman AMD Adrenalin sürücüsü ve ekran ayarları siliniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 3100
GIGABYTE A320M S2H
XPG Gammix D30 (2x8 16GB)
Sapphire Rx 470 Nitro O.C
Zalman ZM500-LXII
RAM
XPG GAMMIX 2x8 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
Kingston A2000 500G
Ekran kartı
Sapphire RX 470 4 GB
Anakart
A320M S2H
İşlemci
Ryzen 3 3100
Merhaba arkadaşlar.

Bu hafta böyle bir sorun çıkmaya başladı. Sistem kendiliğinden uyku moduna girdiği zaman veya ilk açılışta ekran kartı sürücüsü siliniyor. Fişten tamamen çektikten hemen sonra yeniden başlatınca sürücü geri geliyor, ekran ayarları düzeliyor ama açıldıktan 15 dakika sonra yine donuyor ve yine başlatıyorum. Kısaca 2-3 defa yeniden başlatmam gerekiyor.

Sistem yeni formatlı. WHQL 28.08.1 sürümünü kullanıyorum.

R3 3100
16 GB XPG 3200 Mhz RAM
A320M S2H
RX 470 ekran kartı
500W PSU ZALMAN

SAMSUNG 22" ve B1930 monitör var.

Nasıl çözeceğim bunu? Sürücü olmasa dahi yine de sorun çıkartıyor. Ekran kartını toprağa mı gömmem gerekiyor? Işıkları üstüne kapatmamı istiyor artık galiba. Ayrıca sorun bu hafta başladı. Normalde bu bilgisayarda uyku modu güzel çalışıyordu hatta bayağı güveniyordum. Uyku modunda indirmeleri falan da düzgüne yapabiliyordum, şimdi korkar oldum.

(İki monitör bağlı olmasına rağmen tek ekran bağlı görünüyor ve bir ekranın bağlantısını sökersem diğeri de gidiyor, yeniden başlatmamı istiyor.)

Düzenleme: Az önce DDU ile sürücüyü sildim. 24.3.1 sürümünü kurdum. 2. ekranı bağladım. İki ekran birden bitti, yeniden başlattım ve sürücü yine silindi. .

Güç kaynağı değiştirildi. Sistem düzgün çalışıyor ancak ekran kartı da değişti. O yüzden RX 470'i test edemiyorum. AMD kullanıcılarına not düşüyorum; bütçeniz kötü ise ne yapın ne edin çok sağlam bir güç kaynağı alın. APU sistem olsa bile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…