Merhaba arkadaşlar.
Bu hafta böyle bir sorun çıkmaya başladı. Sistem kendiliğinden uyku moduna girdiği zaman veya ilk açılışta ekran kartı sürücüsü siliniyor. Fişten tamamen çektikten hemen sonra yeniden başlatınca sürücü geri geliyor, ekran ayarları düzeliyor ama açıldıktan 15 dakika sonra yine donuyor ve yine başlatıyorum. Kısaca 2-3 defa yeniden başlatmam gerekiyor.
Sistem yeni formatlı. WHQL 28.08.1 sürümünü kullanıyorum.
R3 3100
16 GB XPG 3200 Mhz RAM
A320M S2H
RX 470 ekran kartı
500W PSU ZALMAN
SAMSUNG 22" ve B1930 monitör var.
Nasıl çözeceğim bunu? Sürücü olmasa dahi yine de sorun çıkartıyor. Ekran kartını toprağa mı gömmem gerekiyor? Işıkları üstüne kapatmamı istiyor artık galiba. Ayrıca sorun bu hafta başladı. Normalde bu bilgisayarda uyku modu güzel çalışıyordu hatta bayağı güveniyordum. Uyku modunda indirmeleri falan da düzgüne yapabiliyordum, şimdi korkar oldum.
(İki monitör bağlı olmasına rağmen tek ekran bağlı görünüyor ve bir ekranın bağlantısını sökersem diğeri de gidiyor, yeniden başlatmamı istiyor.)
Düzenleme: Az önce DDU ile sürücüyü sildim. 24.3.1 sürümünü kurdum. 2. ekranı bağladım. İki ekran birden bitti, yeniden başlattım ve sürücü yine silindi.
.
Güç kaynağı değiştirildi. Sistem düzgün çalışıyor ancak ekran kartı da değişti. O yüzden RX 470'i test edemiyorum. AMD kullanıcılarına not düşüyorum; bütçeniz kötü ise ne yapın ne edin çok sağlam bir güç kaynağı alın. APU sistem olsa bile.