Kerim Aydoğdu Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 RAM 8 GB Ekran kartı RX 550 4 GB Anakart Gigabyte B450M-H İşlemci R3 3100 Assetto Corsa trafik modu indirdim, her şey hazırdı oyuna girdim yükleme ekranında PC çok kötü donuyordu. Oyunun normalinde sıkıntı yok ama trafik modunda donuyor veya çok kasıyor. İşlemci veya RAM'in kastığını düşünüyorum.
Assetto Corsa trafik modu indirdim, her şey hazırdı oyuna girdim yükleme ekranında PC çok kötü donuyordu. Oyunun normalinde sıkıntı yok ama trafik modunda donuyor veya çok kasıyor. İşlemci veya RAM'in kastığını düşünüyorum.
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 16 Mart 2023 #2 Evet trafik modu için ekran kartın da düşük kalıyor ya araba sayısını az yapacaksın ya da grafikleri yapabildiğin kadar düşük yapacaksın. Artı 0 Eksi
Evet trafik modu için ekran kartın da düşük kalıyor ya araba sayısını az yapacaksın ya da grafikleri yapabildiğin kadar düşük yapacaksın.
KS KS Kerim Aydoğdu Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 SameTpz dedi: Evet trafik modu için ekran kartın da düşük kalıyor ya araba sayısını az yapacaksın ya da grafikleri yapabildiğin kadar düşük yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Format atmayı düşünüyordum Artı 0 Eksi
SameTpz dedi: Evet trafik modu için ekran kartın da düşük kalıyor ya araba sayısını az yapacaksın ya da grafikleri yapabildiğin kadar düşük yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Format atmayı düşünüyordum