R3 3100 RX 5500 XT Sistem kendi kendine kapanıyor

Kaemute

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 15 CL 3000 MHZ
SSD veya HDD modeli
WD 250 GB
Ekran kartı
5500XT
Anakart
a320m
İşlemci
ryzen 3 3100
Bilgisayarım FurMark veya sıcaklık testlerinde kapanmıyor. Oyunlarda nedense elektrik kesilir gibi kapanıyor ve PSU tuşunu kapatıp açmadan bilgisayar açılmıyor. Anakart sıcaklığında 100 derece civarında. Sorun sıcaklıklarda mı? yoksa PSU da mı? Bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• SICAKLIK.JPG
    SICAKLIK.JPG
    39,7 KB · Görüntüleme: 32
  • SICAKLIK2.JPG
    SICAKLIK2.JPG
    53,3 KB · Görüntüleme: 36
  • SICAKLIK3.JPG
    SICAKLIK3.JPG
    29,1 KB · Görüntüleme: 30
  • SICAKLIK4.JPG
    SICAKLIK4.JPG
    81,2 KB · Görüntüleme: 29
  • SICAKLIK5.JPG
    SICAKLIK5.JPG
    78,1 KB · Görüntüleme: 16
  • SICAKLIK6.JPG
    SICAKLIK6.JPG
    75,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım FurMark veya sıcaklık testlerinde kapanmıyor. Oyunlarda nedense elektrik kesilir gibi kapanıyor ve PSU tuşunu kapatıp açmadan bilgisayar açılmıyor. Anakart sıcaklığında 100 derece civarında. Sorun sıcaklıklarda mı? Yoksa PSU da mı? Bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu sıkıntı bende de oluyordu güç kablosunu değiştirdim sonrasında ise bilgisayarcıya verdim RAM takdırdım ve bilgisayarı temizlettirdim birkaç gün daha durduk yere kapanmaya devam etti fakat sonrasında bu durum düzeldi.

Bu sıkıntı bende de oluyordu güç kablosunu değiştirdim sonrasında ise bilgisayarcıya verdim RAM takdırdım ve bilgisayarı temizlettirdim birkaç gün daha durduk yere kapanmaya devam etti fakat sonrasında bu durum düzeldi.

PSU'dan 1-2 gündür çok fazla ses geliyordu fan değiştirdim bilgisayarcıda bugün hiç yapmadığı bir şeydi durduk yere kapanma ama yapar oldu garip bir şekilde umarım düzelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı