Peki,doğru bilen birisi cevaplasın.Ayrıca 6000tlye rx580 önerecek insan tanımıyorum bu forumda.Madem bana inanmıyorsunuz messi hocama inanın bari @messinicocugu.
Arkadaş doğru söylüyor sıfırı yok o kartların yani fiyatlar güncel değil ki ben 3-4 gün önce MSI Armor RX 590 8 GB'yi 2.el 2000 TL'ye aldım ayrıca 6 bin bandında çok daha yeni ekran kartı alırsın gerek benzer performans gerek daha iyi olan.
Arkadaş doğru söylüyor sıfırı yok o kartların yani fiyatlar güncel değil ki ben 3-4 gün önce MSI Armor RX 590 8 GB'yi 2.el 2000 TL'ye aldım ayrıca 6 bin bandında çok daha yeni ekran kartı alırsın gerek benzer performans gerek daha iyi olan.
İsterse 20 bine satılsın sıfırı. Gerçekten o fiyata RX 6600'ler, 6600XT'ler varken sizin RX 580'e bu fiyatın verileceğini düşünmüyorsunuz herhalde? Bu fiyatlara bakarak sistem fiyatı belirlerseniz yıllarca satamaz beklersiniz sistemi.
Peki, doğru bilen birisi cevaplasın. Ayrıca 6000TL'ye RX580 önerecek insan tanımıyorum bu forumda. Madem bana inanmıyorsunuz Messi hocama inanın bari @messinicocugu.