R3 3100 - RX6600 sistem Xbox Series S ile takas etmeli mi?

balisus

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power
Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar.

Sistem özellikleriasrock B550MHDV - R3 3100 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 hellhound - Rampage redsky(fırın) - Xigmatek X-Calibre'e 500W Power.

Xbox Series S glide hunter serisi oldugunu soyledi ve tek kol var. Kfg tam.

Bilgisayari zaten elimde tutmak istemiyorum yeni sistem alacağım.

İlanimi 11.200'den koymuştum.

Fiyatına gore takas mantikli mi?

Fiyat ve teknik özelliklerden bağımsız olarak ben konsolu bilgisayarın yanında kullanmayı tercih ederim. Sadece konsol sıkar.

Dostum fiyatı iyiye koymuşsun ilana ama Xbox serisi ile takas yapmanı tavsiye etmem, sonuçta Xbox oyunları bilgisayarda da oynanıyor, bence kasanı nakite sat üzerine para ekleyip kasa satın al.

dostum nerede yaşıyorsun? arkadaşım sistem arıyorduda 2. el sordum babasına soracak izin verirse satın alacak sistemde herhangi bir sorun yok değil mi?

Dostum fiyatı iyiye koymuşsun ilana ama Xbox serisi ile takas yapmanı tavsiye etmem, sonuçta Xbox oyunları bilgisayarda da oynanıyor, bence kasanı nakite sat üzerine para ekleyip kasa satın al.

Hocam kasa icin ayri bir bütçe ayirdim konsol almak istiyorum yani nakitte satsam. Kucuk kardesim FIFA pes delisi. PC'yi isgal etmesi delirtiyor. Daha cok iste 11bin Series S'e vermek mantikli olur mu satsamda alacagim yine konsol dedigim gibi.

Dostum nerede yaşıyorsun? Arkadaşım sistem arıyorduda 2. el sordum babasına soracak izin verirse satın alacak sistemde herhangi bir sorun yok değil mi?

Ankara etimesguttayim.

Fiyat ve teknik özelliklerden bağımsız olarak ben konsolu bilgisayarın yanında kullanmayı tercih ederim. Sadece konsol sıkar.

Hocam iki kardeşim daha var sadece PC yetmiyor maalesef konsol onun oynadigi oyunlar icin yeterli.

tüh be hocam istanbulda benim arkadaşım.

Hocam kasa icin ayri bir bütçe ayirdim konsol almak istiyorum yani nakitte satsam. Kucuk kardesim FIFA pes delisi. PC'yi isgal etmesi delirtiyor. Daha cok iste 11bin Series S'e vermek mantikli olur mu satsamda alacagim yine konsol dedigim gibi.

Dostum o zaman keyfin bilir ama biz Xbox pek önermiyoruz PS5 alman daha iyi olur ileride Last of Us part3 veya GTA 6 gibi oyunlara erişimin olur. Ama istiyorsam Xbox tabii ki takas yapabilirsin. Ama sanırım zaten internette sıfırları 13K falan. Ben olsam sıfır alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…