R3 3100 sistem kaç Watt güç çeker?

Hexxie

Hectopat
Yeni yıla beraber yapacağım sistemle ilgili güç kaynağında problem yaşıyorum acaba şu bileşenler ne kadar bir güç gereksinimi oluşturur?

Sonradan HDD'de ekleyeceğim acaba şu PSU yeterli mi?
İlgilenirseniz sevinirim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni yıla beraber yapacağım sistemle ilgili güç kaynağında problem yaşıyorum acaba şu bileşenler ne kadar bir güç gereksinimi oluşturur?

Öncelikle PSU yetmeyebilir ama eğer almadıysanız o ekran kartını almayın.

Hocam, sakın ha Hadron PSU almayın. High Power, Corsair gibi markaların bence 500W üzerinde olan modellerini tercih edin.

İlgilenirseniz sevinirim.

Öncelikle PSU yetmeyebilir ama eğer almadıysanız o ekran kartını almayın.

Bence PSU'yu kaliteli bir şey al çünkü o yanarsa tüm sistemin yanar bunu bil. Aerocool FSP gibi markalara yönel en düşük 500W almaya çalış. Sistemin en önemli parçasını düşük alman kötü bir seçim.

Ekran kartını kesinlikle değişin.
GTX 1650 GTX 1650 Super RX 5500XT gibi modelleri almanızı tavsiye ederim.
PSU'da ise daha kaliteli markalar almalısınız Sharkoon FSP Corsair gibi 500 Watt ve üzeri yeterli olur.

Öncellikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim biraz daha araştırınca 1050 ti gerçektende o fiyata deymiyecegini anladım.
Power Supply konusunda hala bir araştırmadayım önerebileceğiniz f/p ürün varmıdır?
Gerçektende çok sağol verdiğin ekran kartı fikirlerimi çok değistirdi power supply konusunda hala biraz daha bakıcağım
Gördüğüm kadarıyla bu işte bilgilisin ucuza güzel performans verebilecek SSD varmıdır aklında?
Hocam kötü bir sistem olmuş. SSD kronik sorunlu, PSU C4, o ekran kartı 1500TL hiç etmez. Bütçe belirtin daha iyi bir sistem toplayalım.
Biraz acemiyim kusura bakmayın, bütçem 4000 TL civarı yardımcı olabilirsen sevinirim.
bu güç kaynağı mantıklı gibi geliyor
ssd olarakta bu gözüme çarpıyor
konuda kasayı belirtmemiştim buda uygun bulduğum kasa

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı