R3 3100 Sistem Nasıldır?

Bütçe
7500

Grendla

Femtopat
Daha fazla  
Herkese öncelikle iyi akşamlar. Okul ve iş durumları için 10 yıldır laptop kullanıyorum ve PC toplama konusunda bilgili sayılmam. Araştırmalarım sonucu topladığım sistemi değerlendirirseniz sevinirim. Olumlu ya da olumsuz görüşler için şimdiden teşekkürler.

İşlemci: Ryzen 3 3100.
Anakart: ASUS TUF B450M 4.4.
RAM: XPG 8 GB Gammix.
Ekran kartı: ASUS TUF GTX 1650 Super OC 4 GB.
Kasa: Corsair Carbide Spec 05 550W +80 PSU ile.
SSD: Kioxia 480 GB.
Monitör: ViewSonic 23.6 144 Hz MS1.

Son düzenleyen: Moderatör:
En yakın zamanda ikinci bellek eklenmeli, SSD olarak biraz daha para vererek Samsung EVO, Crucial MX500, WD Blue gibi uzun ömürlü modellere bakmanı tavsiye ederim. Bunlar dışında gayet güzel sistem.

Gayet güzel sistem, SSD olarak biraz daha para vererek Samsung EVO, Crucial MX500, WD Blue gibi uzun ömürlü modellere bakmanı tavsiye ederim.
taksitle alacagım için malesef bütçem buna yetiyor. eğer ileride samsung evo ile değiştirme fırsatım olursa yapabilirim

Şahsen az bir şey daha bekleyin i3 10100F piyasaya düşsün onu alırsınız daha performanslı bir işlemci. Ayrıca daha düşük fiyatlı.
tanıtıldı ama ne zaman çıkacağını bilemediğin için düşünmedim . mağlum türkiye kur şartları

Hocam bütçeniz yoksa tek kanal RAM satın alın. Ama bütçe olunca veya bütçeniz varsa kesinlikle1 tane 8 GB RAM satın alın. Günümüz oyunları için 8 GB yetersiz kalıyor.
eğer büyük fark yoksa tek kanal bakıyorum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…