R3 3100 sistem nasıldır?

Mehmet YLMZ

Femtopat
Daha fazla  
Parçalar;
Anakart: MSI B450M PLUS
İşlemci: Ryzen 3 3100
RAM: Adata XPG (2*8) 16 GB RGB RAM
Ekran kartı: MSI GTX 1660 Super Gaming X
SSD: Kingston 500 GB M.2 SSD
Kasa ve PSU: Sharkoon RGB lit 100 ve Sharkoon 650W 80+ PSU
Evet arkadaşlar sizce nasıl bir sistem olmuş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sistem güzel fakat Ryzen 5 3600 önerimdir.

900 TL farka ömürlük bir sistem alması kendisi için en azından daha yararına olmaz mı?
4 Core 8 Thread'in yetersiz kalabildiği anlar olabiliyor.
Adam sistem toplamış x fiyatında işlemci var gelmiş x+900 fiyatında işlemci öneriyorsun... Bütçeyi bu kadar uçurabiliyorsak ben de 1660S yerine 2060 öneriyorum.

900 TL farka ömürlük bir sistem alması kendisi için en azından daha yararına olmaz mı?
4 Core 8 Thread'in yetersiz kalabildiği anlar olabiliyor.

Bütçesi yoksa yoktur gelecekte anakartla işlemciyi değiştirebilir. Sistem güzel hocam.

Adam sistem toplamış x fiyatında işlemci var gelmiş x+900 fiyatında işlemci öneriyorsun... Bütçeyi bu kadar uçurabiliyorsak ben de 1660S yerine 2060 öneriyorum.
Dostum geniş çaplı düşün.. Triple A oyunlar İşlemci performansına çok önem verir.
Ryzen 5 3600 ve 16GB RAM ile önümüzdeki sene oyunları çatır çatır oynatırsın. İleride Yayıncılığa başlarsa bu İşlemci ona bile yetecek.

Bütçesi yoksa yoktur gelecekte anakartla işlemciyi değiştirebilir. Sistem güzel hocam.
Bu durumda A320M Ryzen 5 3600'da düşünülebilir aslında, yanlışsa yanlış diyin.

Bak arkadaşın bütçesi o kadar uçamaz demek istediğim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…