Maxen Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 661 Çözümler 3 16 Kasım 2020 #11 muleka40 dedi: Bu arada Skyrim 5'e sinir oldum yazayım dedim. Elder Scrolls V: Skyrim Skyrim ayrı bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Evet farkettim yazım yanlışı yapmışım Samotne Ciasteczka dedi: @Maxen Tek tek alabilir misin, yoksa hazır sistem olması zorunlu mu? Ek olarak monitör ekipman falan dahil olacak mı, yoksa sadece kasa mı? Genişletmek için tıkla... Tek tek alabilirim hazır olmasına gerek yok. Monitor de olucak baska ekipmana gerek yok. Sadece kasa icin Bütçem 4000. Son düzenleme: 16 Kasım 2020
muleka40 dedi: Bu arada Skyrim 5'e sinir oldum yazayım dedim. Elder Scrolls V: Skyrim Skyrim ayrı bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Evet farkettim yazım yanlışı yapmışım Samotne Ciasteczka dedi: @Maxen Tek tek alabilir misin, yoksa hazır sistem olması zorunlu mu? Ek olarak monitör ekipman falan dahil olacak mı, yoksa sadece kasa mı? Genişletmek için tıkla... Tek tek alabilirim hazır olmasına gerek yok. Monitor de olucak baska ekipmana gerek yok. Sadece kasa icin Bütçem 4000.