furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #11 Swetlo dedi: 2666 . Ama aşırı bir kayıp yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir fark var ki oyuna göre değişiyor neredeyse 8 FPS artıyor. Sonra drop gibi takılmalar oluyor dersin . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Swetlo dedi: 2666 . Ama aşırı bir kayıp yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir fark var ki oyuna göre değişiyor neredeyse 8 FPS artıyor. Sonra drop gibi takılmalar oluyor dersin . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Swetlo Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 557 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #12 furkii06 dedi: Öyle bir fark var ki oyuna göre değişiyor neredeyse 8 FPS artıyor. Sonra drop gibi takılmalar oluyor dersin . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neyse ki darboğaz ekran kartımda. Bu farkı hissedebilmem için 2070'e falan yükseltmem gerek.
furkii06 dedi: Öyle bir fark var ki oyuna göre değişiyor neredeyse 8 FPS artıyor. Sonra drop gibi takılmalar oluyor dersin . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neyse ki darboğaz ekran kartımda. Bu farkı hissedebilmem için 2070'e falan yükseltmem gerek.
furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #13 Swetlo dedi: Neyse ki darboğaz ekran kartımda. Bu farkı hissedebilmem için 2070'e falan yükseltmem gerek. Genişletmek için tıkla... Aynen videodaki adamın sistemi iyi sen 50 FPS de oynadığını düşün 3 FPS bile kar. Ben Gta V'i 30 FPS de oynuyorum acı çekiyorum acı .
Swetlo dedi: Neyse ki darboğaz ekran kartımda. Bu farkı hissedebilmem için 2070'e falan yükseltmem gerek. Genişletmek için tıkla... Aynen videodaki adamın sistemi iyi sen 50 FPS de oynadığını düşün 3 FPS bile kar. Ben Gta V'i 30 FPS de oynuyorum acı çekiyorum acı .
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #14 Teşekkür ederim herkese. Yakın bir zamanda bir kez daha benzer bir konu açıp paylaşırım yine. İyi forumlar.
Teşekkür ederim herkese. Yakın bir zamanda bir kez daha benzer bir konu açıp paylaşırım yine. İyi forumlar.