R3 3100 sistem RDR 2 ve GTA 5'te kaç FPS verir?

YaseRR

Decapat
Daha fazla  
Merhaba sistemimde GTX 1650 ' Ryzen 3 3100 ve 8 GB RAM var RDR ve GTA 5 ortalama kaç FPS olur YouTube'dan araştırdım fakat çok eski tarihli.

RAM 16 GB Dual bunun işlemcisi de 4100.

Diğer testler eski hocam. O yüzden atmadım buyurun o halde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende bakıyorum diğer testler eski de farklı bir sistemin benchmarkı alakasız değerler olur RAM 16 falan. Test eski olsa da RDR 2 story mode da FPS'in çok değişeceğini sanmıyorum, GTA 5 Online bayağı fark ediyor da seneler geçince.

GTA 5 40-50
RDR 30 FPS

Kanka dalgamı geçiyorsun 1060'lı eski sistemim GTA 5 de high ayarlarda 60 veriyordu 40-50 ne?

Teşekkür ederim video için.

Kanka dalgamı geçiyorsun 1060'lı eski sistemim GTA 5 de high ayarlarda 60 veriyordu 40-50 ne?

Teşekkür ederim video için.

Videoyu Kaan diktaş atmış ben atmadım. 1060'dan 1650 geçmek çok mantıklı değil gibi sıkıntı mı çıktı sistemde eski diye mi geçtiniz?

Videoyu Kaan diktaş atmış ben atmadım. 1060'dan 1650 geçmek çok mantıklı değil gibi sıkıntı mı çıktı sistemde eski diye mi geçtiniz?

Hayır eski sistemim kardeşime verdim şimdi ben başka sistemde oynuyorum 2 bilgisayar var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…