R3 3100 sistem vs. i3 10100F sistem

falerest

Centipat
Yeni bir hazır sistem almak istiyorum ve Vatan'dan bu hazır sistemlerin çok ucuz olduğunu gördüm. Kafamda birkaç soru var sizlere danışmak istiyorum.
Şu 2 sistem arasındaki fark nedir ve ileride sistemimi yükseltemeyeceğim. Böyle uzun yıllar kalacak. Sizce hangi işlemciyi kullanmam daha mantıklı olur? Bir de CS:GO Valorant gibi oyunlarda yüksek ve Low ayarlarda alacağım FPS nelerdir ve son sorum anakartın monitöre uymaması gibi bir durum gördüm Samsung 18.5" S19c150f Geniş Ekran Led Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kullandığım monitör bu

İkisi de berbat sistemler, SSD bile yok. Diğerinde de Rampage kasa ve PSU kullanılmış. Alınmaz. Şu sistemi RAM'den 2 adet seçerek alın.

İkisi de alınmaz. 8 GB RAM ekleyip bunu al.

Sistem olarak ilk sistem diyorum 4.500'e ondan iyisi toplanabilir belki.

Toplama olarak RX 5500XT 8 GB'li bir şey toplanabilir bence.

Çok zor. Kasa ve PSU gibi bileşenlerden kısmak lazım ama gereksiz olur, ve 4500 liradan pahalıya gelir. Öyle bir sistem için 4800-4900 lira arası bir bütçe lazım.

SanDisk Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD (SDSSDA-240G-G26) | Trendyol
GAMETECHColder Mesh 4x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Psu Yok.

Son düzenleme:
B450 anakart ve i3 10100F iyiymiş, Gametech Colder marka basma kalitesiz bir kasa, SSD kronik sorunlu ve bütçeyi oldukça aşmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…