T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 13 Kasım 2020 #11 246941 dedi: Yakın zamanda değil yaklaşık 5 yıldır önermiyor. Genişletmek için tıkla... Neden?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 13 Kasım 2020 #12 Tek7HackDedi dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Sapphire çok sorunlu. Fazlaca OC yapıyor ve çoğu modeli uzun süre dayanmıyor kısa sürede bozuluyor. Bundan genel olarak ben de önermem. Zotac ise aksine önerdiğim bir marka. Sebebini bilmiyorum. Bence 5 yıl garantiye alınabilecek bir marka.
Tek7HackDedi dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Sapphire çok sorunlu. Fazlaca OC yapıyor ve çoğu modeli uzun süre dayanmıyor kısa sürede bozuluyor. Bundan genel olarak ben de önermem. Zotac ise aksine önerdiğim bir marka. Sebebini bilmiyorum. Bence 5 yıl garantiye alınabilecek bir marka.
Deathadder Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 832 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #13 İkiside değil bu sistemi öneririm. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
İkiside değil bu sistemi öneririm. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Nartive Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 596 Çözümler 2 13 Kasım 2020 #14 Deathadder dedi: İkiside değil bu sistemi öneririm. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hemde 200 ₺ kuponda var. 4050 ₺ ye geliyor.
Deathadder dedi: İkiside değil bu sistemi öneririm. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hemde 200 ₺ kuponda var. 4050 ₺ ye geliyor.
K Knovi Decapat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 29 13 Kasım 2020 #15 246941 dedi: Toplama alırsanız daha güzel bir sistem alınabilir. Genişletmek için tıkla... Babam internetten almama izin vermiyor ayrica 14 yaşindayim pek anlamiyorum. Deathadder dedi: İkisi de değil bu sistemi öneririm. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Gamegarajinda magazasi kapalı ve FreeDOS veriyor.
246941 dedi: Toplama alırsanız daha güzel bir sistem alınabilir. Genişletmek için tıkla... Babam internetten almama izin vermiyor ayrica 14 yaşindayim pek anlamiyorum. Deathadder dedi: İkisi de değil bu sistemi öneririm. Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Gamegarajinda magazasi kapalı ve FreeDOS veriyor.
Deathadder Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 832 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #16 Knovi dedi: Babam internetten almama izin vermiyor ayrica 14 yaşindayim pek anlamiyorum. Gamegarajinda magazasi kapalı ve FreeDOS veriyor. Genişletmek için tıkla... GameGaraj'ın Çamlıca mağazasından teslim alabiliyorsun ayrıca Windows kurulumu çok basit bir işlem.
Knovi dedi: Babam internetten almama izin vermiyor ayrica 14 yaşindayim pek anlamiyorum. Gamegarajinda magazasi kapalı ve FreeDOS veriyor. Genişletmek için tıkla... GameGaraj'ın Çamlıca mağazasından teslim alabiliyorsun ayrıca Windows kurulumu çok basit bir işlem.
K Knovi Decapat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 29 14 Kasım 2020 #17 Deathadder dedi: GameGaraj'ın çamlıca mağazasından teslim alabiliyorsun ayrıca Windows kurulumu çok basit bir işlem. Genişletmek için tıkla... Corona yüzünden kapalı imiş sanırım Vatan'dan 10100 1650S 480SSD alacagim cevaplariniz için çok teşekkurler.
Deathadder dedi: GameGaraj'ın çamlıca mağazasından teslim alabiliyorsun ayrıca Windows kurulumu çok basit bir işlem. Genişletmek için tıkla... Corona yüzünden kapalı imiş sanırım Vatan'dan 10100 1650S 480SSD alacagim cevaplariniz için çok teşekkurler.