R3 3100 sistem vs i5 9400F sistem

Mehmet 7292

Hectopat
Lütfen başka site önermeyin.
A: AMD 3100-SAPPHIRE RX5500 XT PULSE 8GB-GIGABYTE GA-A320M-S2H-CRUCIAL 480GB-8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
B: INTEL 9400F-ZOTAC 1660 SUPER-GIGABYTE H310M H 2.0-CRUCIAL 480GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bilgisayarın 500 doları Belçika'daki halam veriyor.
Ve illaki Vatan'dan almam gerekiyor. Ne kadar kazık olduğunu bilsen de halam görmeden para vermem diye diretti. Annem ve babam da buna hak veriyor. Aslında ben de biraz hak veriyorum. İnternetten aldığında karşında bir yetkili bulamıyorsun. Bu bilgisayarlardan birini alırsan kesinlikle +8 GB RAM koyarım. 1 ay sonra sizce hangisi? A seçeneğini alırsam 144 Hz, b alırsam 75 Hz alıyorum. Hangisi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen başka site önermeyin.
A: AMD 3100-SAPPHIRE RX5500 XT PULSE 8GB-GIGABYTE GA-A320M-S2H-CRUCIAL 480GB-8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
B: INTEL 9400F-ZOTAC 1660 SUPER-GIGABYTE H310M H 2.0-CRUCIAL 480GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bilgisayarın 500 doları Belçika'daki halam veriyor.
Ve illaki Vatan'dan almam gerekiyor. Ne kadar kazık olduğunu bilsen de halam görmeden para vermem diye diretti. Annem ve babam da buna hak veriyor. Aslında ben de biraz hak veriyorum. İnternetten aldığında karşında bir yetkili bulamıyorsun. Bu bilgisayarlardan birini alırsan kesinlikle +8 GB RAM koyarım. 1 ay sonra sizce hangisi? A seçeneğini alırsam 144 Hz, b alırsam 75 Hz alıyorum. Hangisi sizce?
2 bence

1660 Super farkıyla 9400F'li sistem derim ben. Tek çekirdek performansı da daha iyi hem 9400F'in. Gerçi ne oynayacaksınız bilemiyorum. 5500XT 8 GB'nin NVIDIA karşılığı düz 1660.

Kendim RDR2 Horizon Zero Dawn Forza Horizon Marvel avanger Anthem Minecraft Minecraft dungneos whacth dogs 1 2 3 whicher 1 2 3 GTA 6 çıkarsa tabii AC Full metro serisi human flat flat Fall Guys Among Us Dark Souls 123 remastert ve bunun gibiler. Virgül koyamadım AF ola.
Rampage PSU alarak çok mantıklı bir seçim yapmış olmazsınız.

Maalesef Vatan'dan başka sitede alamıyorum gönül isterdi N11 de indirimlerde almak başka OEM veya toplama önerir misiniz en fazla b bütçesiyle.

Kendim RDR2 Horizon Zero Dawn Forza Horizon Marvel avanger Anthem Minecraft Minecraft dungneos whacth dogs 1 2 3 whicher 1 2 3 GTA 6 çıkarsa tabii AC Full metro serisi human flat flat Fall Guys Among Us Dark Souls 123 remastert ve bunun gibiler. Virgül koyamadım AF ola.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyundan oyuna değişiyor 3100 ve 9400F. Ama 9400F'li sistemde 1660 Super olduğu için daha iyi olacaktır.

Ayrıca bu sistemler stoğa girince fiyatı artabilir.

Teşekkürler

Oyundan oyuna değişiyor 3100 ve 9400F. Ama 9400F'li sistemde 1660 Super olduğu için daha iyi olacaktır.

Ayrıca bu sistemler stoğa girince fiyatı artabilir.

Stokla ilgili problem yok gümrükte dayılarım var ve genellikle teknoloji kısmı ile ilgileniyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı